K A R D E Ş L İ K V E S İ K A S I

İSLAM KARDEŞLİĞİ KAMPANYASI'nda bir halka da ben olmak istiyorum.

Yuce Allah (CC)'ın;

«Mu'minler ancak kardeştirler. Oyle ise kardeşlerinizin arasını duzeltin ve Allah'tan korkun ki; merhamet olunasınız» (Hucurat Suresi: 10) ayet-i kerimesini hayatıma tatbik etmek,

ve de Rasulullah (SAV) efendimizin;

«İman etmedikce cennete giremezsiniz, birbirinizi de sevmedikce gercekten iman etmiş olamazsınız» (Buhari -Muslim) buyruğuna uymak icin;
Ağağıdaki şartları Allah (CC)'ın huzurunda kabul ediyor ve canla başla bu uğurda gayret gostereceğime SOZ VERİYORUM.

1.) Butun Muslumanları; renk, dil, ırk, mezhep, tarikat, goruş, fırka ve duşunce farkı gozetmeksizin, Allah (CC) icin SEVİYOR ve KARDEŞ OLARAK KABUL EDİYORUM.

2.) Allah (CC)'ın Rahmetinin; birlikte, beraberlikte, birbirini sevip kardeş olmakta olduğu dusturundan hareketle; metod, yol, calışma şekilleri farklı olsa da, benim gibi duşunmeyen musluman kardeşlerime ENSAR ve MUHACİR KARDEŞLİĞİ SICAKLIĞIYLA davranacağımı TAAHHUT EDİYORUM.

3) Hicbir menfaat gozetmeksizin, sırf ALLAH RIZASI İCİN, bu vesikayi ulaşabileceğim herkese gondermeyi bir gorev kabul ediyor, bu kampanyadan hayırlı neticeler cıkarmasi icin Mevladan mağfiret niyaz ediyorum...

katılım icin ravda.net