Merhabalar nereye konu acacağımı bilmediğim icin buraya yazıyorum. Bundan 7 veya 8 ay once annem cok duygusal bir insan olduğu icin boyle şeylere cok uzulur kuzenimin kucuk cocuğu bir rahatsızlık gecirdiği icin cok uzulmuş ağlamış v.s. bayağı kendini yıpratmıştı bunun etkisi varmı bilmiyorum aynı gun annem ben odamda uyurken uyukusunda konuşuyormuş gibi ses geldi anne bişimi dedin diye sordum yok bişi demedim dedi uykundamı konuşuyorsun dediğimde yok uyumadım bişiler duşunyordum seslimi duşundum acaba dedi neyse icim rahat etmedi hic yaptığım bişi değildi uykum gelmedi kendi yatağımda yanına yatim dedim yanında belki uyurum die yanına yattım bir nevi kontrol amacı ile neyse yanına yattım hadi iyi geceler dememizle uyuması mumkun değil annemin nefes alış verişi yukseldi anne felan demeye kalmadı gozleri acık şekilde birşeye odaklanmış hayretler icinde gozleri ayrılmış bağırmaya başladı neyse ablamla nas, felak okumamıza rağmen ortalama 1 dakika o şekilde kilitlenmiş bağırıyordu neyse 1 dakika sonra kendine geldi neoldu dedik guzel bişi gordum onun şaşkınlığı ile boyle oldu dedi ve soylemek istemedi bayağı bir zorlamamızla soyledi 3 boyutludan da ote cok parlak bir şekilde arapca allah yazısı ustune doğru geldiğini soyledi neyse guzel birşeydir dedik uyudu annem, ben sabaha kadar uyuyamadım acaba tekrar bişi olurmu die neyse o gunden sonra surekli gozlerini kapatır kapatmaz 3 boyutludan da ote desenler insan resimleri ışıklar ve yuzler gorduğunu soylemeye başladı bunun akabinde her gecen gun farklı farklı şeyler gorduğunu kendisini bişilerin alıp goge cıktığını oramanlık biyerlerden istanbulun uzerinden boğazdan v.s. gectiğini farklı farklı mekanlar gosterildiğini ve farklı farklı ulkelerde cok hızlı bir şekilde havandan gezdiğini kendisine bişiler oğretildiğini surekli sanki bişiler anlatılırmış gibi kafasını salladığını gozlerini kırptığını soyledi hatta o ucarak gezdikleri yerde hızdan dolayı yuzune vuran ruzgarla yuzu buruş buruş olduğunu felan yukarı cıkarkan basınc olduğu icin kulağının tıkandığını ve bu kulağının tıkanıklı surekli devam ettiğini soyledi. yine başka gunlerde bu defa surekli yanında bişilerin olduğunu icinden ona bişiler sorduğunu ve oda kendinin gozlerini kırptırdığını soyledi hatta bizim yanımızda da soruyor ona gore değişik değişik gozunu sıkıyor veya sadece kırptırıyor boyle olmaya başladı okadar inanıyorki olanlara doktora gitmek istemedi bişeyim yok ben iyiyim felan biz dedik bunu beynin yaptırıyor zorlada olsa psikiyatriye goturduk acaba şizofrenimi oldu diye duşunduk beyin emarı v.s. bir suru işlemler yaptırdı doktor sonra dedi hic bişeyi yok sadece depresyonun vereceği şeyle beyin kendini onarmaya calışıyor onemli bişi değil kimseye anlatma zamanla gecer deyip bir kac uyku hapı verdi gonderdi. Bu hapleri icmesine rağmen hic bişi değişmedi yine farklı bir doktara gittik oda bir kac hafif depresyon hapı verdi bişi yok deyip gonderdi. Yine hic bir değişme olmadı. Şimdilerde sadece gozlerini kapatınca desenler gorduğunu o resimler felan kalmadığını soyluyor ama cok yoğun yaşıyor ve bu nedir die meraktan yıpranıyor. Sanki bana bir ders veriliyor sanki o gosterdikleri veya konuştukları şeyleri cok hatırlamıyorum sonrandan mı acığa cıkacak die duşunuyor yani turlu turlu seneryolar kuruyor. Hatta cin felan musallat olmuştur dediler cok boyle şeylere inanmamamıza rağmen bu konuda adı uzman hocalara goturduk bunda oyle bişi yok gayet normal dediler bazı şarlatanlara denk geldik ama onlar bu işi para kazanmak olarak gorduğunu cok kişiden duyduk umursamadık. Annem normalde cok zeki mantıklı akıllı bir kadın bu olaylar olduğunda da yine mantıklı normal hic bişeyi yok gibi ama surekli uykudan dahi uyandırıp bişiler oğretirlermiş gibi bişiler ışıklar gorduğunu soyluyor o birine soru sorup goz kırpma olayı gecti şimdi o yuz mimikleride gecti ama desenler ışıklar v.s. tam gaz devam hatta bir kac defa uykudan uyanıp bir kac isim soylemiş bunlar farklı farklı gunlerde olmuş. Annem acaba noluyor diyede cok merak ediyor bu neyin nesi die uzuluyor kafa yoruyor artık bizde onun bu haline uzuluyoruz ne olabilir hic fikri olan varmı?