Sirius 81 Mage Satilik Detaylar İcerde
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sirius 81 Mage Satilik Detaylar İcerde
-
07-10-2019, 06:31:41selamin aleykum Siriusta 81 Mage Bazi Gorevler Duruyor Yan Char 79 Okcu Ful Gorev Duruyor Okcunun Chat Gorevi duruyor kırdırılmıs Şekilde Walkry 35 Gunu Var Duruyor Ustunde .................................................. ............................................... Rosettada Aynı Acound Ta 80 Level Magesi Var Serverin Tanınmıs Clani TheJesterCLuB Te Char Adi JesterJessieSea .................................................. .............................................. Charin Butun Bilgileri Mevcut İcs Devri Yapilir Sorunsuz Elden Aliş İcin İstanbul/Beylikduzu Veya Adana/Seyhan Olur .................................................. ............................................. Charda 87 Cahs Mevcut Butun Esn Code Mevcut NTT Now Kaydinda Her Hangi Bir Sıkıntı Yoktur Numara Sahsima Aittir Her Hangi Bir Durumda İletisime Gecerek Yardim Alabilirsiniz .................................................. ............................................. Char Site Uzerinden ******* Uzerinden Rosettada İlan Acarim Ordan Alirsiniz İstege Baglı Olarak Ancak Komisyon Aliciya Aittir Serverde POLEMİK clan Baskanlıgı Yapmiş Bir Hesaptir .................................................. ............................................ Elden 170 TL Dir Site Uzerinden 170 arti Komisyon Vardir .................................................. ................................................. Daha Once Sea Adinda Bir Priest Satisida Yaptim Buradan Guven Konusunda Araci Rosetta Olabilir .................................................. ............................................... TEL İRTİBAT NO:0553 835 68 01/(Omer) Adana/Seyhan Tel İRTİBAT NO:0553 628 20 97/(Bariş) İstanbul/Beylikduzu Aliciya Şimdiden Hayirli Olsun Diliyorum Temiz Serverle Arasi İyi Serverin Sevilen Karakteri IMore Magic Team Clan Polemik Leader __________________