Zemzem suyunun ezan okunduğunda berraklaştığını, can sesiyle karardığını ifade eden Japon bilim adamı Dr. Masura Emot, "Zemzem, cevresinde cereyan eden butun değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı cok farklı. Bu, onu dunyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" dedi.
Ren Nehri'nin suyundan icen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, bir miktar zemzem bulup icti. 35 dakika sonra da rahatladığını hisseden Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gercekle karşılaştı.
Zemzemin mayalama ozelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu ozelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eden Dr. Pfeiffer, "Su her şart altında değişmiyor ama değiştiriyor. Cok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yuz damla normal su karıştırdım. Sonucta gordum ki suyun hepsi zemzeme donuşmuş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Hepsi zemzeme donuşmuş. Zemzem'de buyuk bir enerji var. Başkasını değiştirir ama kendi değişmez" dedi.
"ZEMZEM KRİSTALLERİ EZAN SESİYLE PARLIYOR, CAN SESİYLE KARARIYOR"
Japon bilim adamı Dr. Masura Emot ise, zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceledi. Suyun kristal duzeninin değişen frekanslara gore farklılaştığını goren Emot, zemzem kristallerinin can sesinde karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark etti. İncelemede her bir kristalin K'be-i Muazzama'ya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin kristallerinin can sesinde karardığı, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığı ve netleştiği anlaşıldı.
Dr. Emoto, zemzemin fiziksel ve kimyasal ozellikleri bakımından yeryuzundeki butun sulardan farklı olduğunu belirterek, "Zemzem, cevresinde cereyan eden butun değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı cok farklı. Bu, onu dunyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" şeklinde konuştu.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Zemzem'in şaşırtan hususiyetleri