83 Reb1, 100 Def ve %3 Ataklı Human Warrior, Bu fiyata dek gelmez.
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 83 Reb1, 100 Def ve %3 Ataklı Human Warrior, Bu fiyata dek gelmez.
-
07-10-2019, 02:24:22Merhabalar arkadaşlar 83 LeveL Warriorumu ozel sebeplerden ve zamanımın yetersiz olmasından kaynaklı olarak satıyorum, Carın ozellikleri olarak aşağıda fotoğraflarda da belirtildiği uzere kısaca detaylandırayım; -83 Reb 1 Warrior, (%70 ve gorevlerin hepsi duruyor) -+7 Mtril Set -100 Defi acıktır (150 juraid win) , -Şuanda 350 K Np var, klanda ise 50 k vardır, -Carın yılbaşı etkinliğinde yapılan ve %3 Moba atak veren Gold Star'ı mevcuttur. - Ayrıca carda fotolarda da goruleceği uzere kırılmamış 7 gun ve 1 gun olmak uzere 2 adet VIP KEY, 1'er haftalık 13 TH EmbLem, Oreads (kutu perisi) ve Hell Fire dragon vardır. (bana kullanmak nasip olmadı fakat alana hediyem olsun ) -Pusta 248 cash vardır, -Carın ustunde L'de 1 aylık skil sıfırlatma ve %20 exp kağıdı niteliğinde olan Return supply vardır, bu itemden bir tanede bankada olmak uzere 2 tane vardır, -Carın ustunde kırılmamış 1 Aylık Lunar Tatto, 1 Aylık 14 TH Emblem, 1 haftalık wings, Rabbit Pet bulunmaktadır Velhasıl arkadaşlar carı bu haliyle 400 TL'ye satmayı duşunuyorum, illaki pazarlık olacaktır elimden geldikce yardımcı olmaya calışırım. Carın şuan ustunde +7 no reb Buju vardır, carla beraber almak isteyen olursa bujunun piyasa değeri arkadaşlara sordum seri satmak istenirse 750' gidiyormuş ve carla beraber 1150 TL falan ediyor ama carla beraber alan olursa sealed masrafı da olmayacağı icin carla beraber bujuyu alan olursa 1100'e bırakacağım, almak isteyenler aracı sorarlarsa Wolfpack Klan Başkanı EskiEfsane (Şuanki human kralı) uzerinden referans sağlanır. Turkiye genelinde aracı bulunur. Yaşadığım şehir İstanbul'dur. Nick: OmyGooDYeMaN - Huseyin TEL : 0 531 01 424 31 __________________