Sell Kurian
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
-
07-10-2019, 02:02:18Herkese merhaba arkadaşlar. Karakterim 79 Lv %58. Defans Kurian. Skill ve stat dağılımı ve L de ki itemler resimlerde gorduğunuz gibi. Karakterin uzerindeki itemler değişmekte şuanda daha iyi durumda karakter. Cekme, kitleme,descent , zıplayarak alan kitleme skilleri acık. 80 olunca kırma skill'i de acılacak. Eslant ve CZ de gorevler mevcut onlar yapıldıktan sonra muhtemelen 80 olur. Karakterdeki ana itemler şu şekilde. +6 Dragon Scale Armor Helmet (HP Basılı) +6 Dragon Scale Armor Pads (HP Basılı) +6 Dragon Scale Armor Top (HP Basılı) +6 Dragon Scale Armor Boots (HP Basılı) +6 Dragon Scale Armor Gauntlet (HP Basılı) +7 Dragon Scale Armor Helmet +7 Dragon Scale Armor Pads +6 Dragon Scale Armor Top +3 Dual Giantic Axe Dual Old Ring Of Life Old Skeleton Belt Old Elemental Pendant Quest Sword +0 ve gorev itemleri uzerinde mevcut. Yan karakterler 60 Lv Priest, 59 Lv Kurian, 59 Lv Rogue Karakter halen kasılmaya devam ediyor. Gun gectikce ustundeki itemler de Lv de gelişiyor. Onlar geliştikce ben gerekli guncellemeyi burada yapacağım. Karakterde cash 0 şuanda otp değiştirirken eskiden cash istiyordu; ama şuan bu durum değişti mi bilmiyorum. Alan arkadaşım cash yuklemek durumunda kalabilir. Hesabın ilk sahibiyim. 13 sene once başladığımda ilk actığım hesap bu arkadaşlar.Hesap olarak satmayı duşunuyorum; lakin yuzuğu karşılayabilecek biri varsa yuzukle de satabilirim. Benim aklımda bir fiyat yok arkadaşlar. Teklife gore konuşuruz cok da onemli değil fiyat.Yurt dışına eğitime gideceğim icin satıyorum elime ne gecse kardır. Telefon numaram: 0539 936 58 69 Fatih Oncelikle Whatsapp veya sms uzerinden iletişime gecmeye calışırsanız sevinirim işin yoğunluğundan acamayabilirim. Buradan da iletişime gecebilirsiniz. İyi gunler. __________________