Sell 80 karus okcu -yan char 79 yuzde 50 mage
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell 80 karus okcu -yan char 79 yuzde 50 mage
-
07-10-2019, 00:45:02Merhaba arkadaslar server basinda oynadigim charlarimi satiyorum.Tamamen legal bir sekilde farm atilip kasilmistir. OKCU 80 LVL 80 ACIK ITEMLERI : IB 7 VE CHITIN FP 7 LER FULL OLD TAKI MAGE 79 YUZDE 50 . Eslant gorevlerinin cogu duruyor .Yapıldıgı takdırde rahatlıkla 80 lvl olur. Charın ıtemlerı gorev ıtemlerıdır extrası yoktur. PUS OLARAK 06.03 .2017 SAAT 10:30 SAATINE GORE 680 SAAT DC PREMIUM 1 AYLIK KANADI VIP KEY MAGIC BAG OTO LOOT PATHOS GLOVES VALKRY GOGUSLUK 2x TRINA( 1 tanesi DC PRE ILE GELEN ) MEVCUTTUR. Gercekten bu charlarla farm atarak iyi paralar yaptım 2 aylık surecte ama artık vaktım hıc yok okulu bıtırmem lazım oyun vaktımı calmasın dıye satma kararı aldım . Alan arkadas dırek farma baslıyabılır oyle charlar. Sadece jr lere gırse bıle charların parasını pre bıtmeden cıkarır (sılver gem buy 19m ) Ben mage ıle jr satiros okcu ıle cardınal de takıldım full ıyı paralar kazandım alan arkadassa da hayırlı olur ınsallah. Fiyat 400 TL . Fiyata cok diyen arkadaslar icin soyle birsey diyecegim : Trina 30Tl okcunun itemleri = ib 7 +chitin 7 fp 7 + old takilar =2.5gb yaklasik 75TL Dc pre yeni kirildi 70tl Ustundeki diger pusslari saymiyorum bile totalde 170tl ustunde zaten var.Fiyatta pazarlık yoktur alana hayırlı olsun . Ilestisimm 0539 646 4164 Whatsapp mesaj atin ben donerim iyi forumlar. __________________