S.a arkadaşlar iyi forumlar ... 83 lvl karus priestimi satıyorum ozellikleri ; LvL durumu : 83 %70 (Chat gorevleri duruyor ) Guest : 70 Guesti +7 olarak ustunde duruyor (80 Guesti gorev halinde bugda olduğu icin alınmıyor ) Skill Durumu : 70 (Toplu CC - Subside ) - 72 (Toplu 2000 Buf ) - 75 ( Super Parazit ) skilleri acıktır. Np : 1.487m Npsi vardır kasılmaya devam ediyor Yan slotları : 59 Rogue - 59 Priest - BOŞ 83 lvl karakterin ustunde 1000 tane jevel of life (250 HP) var Charın ustunde old takı mevcuttur (Old Ske belt - Old EP ) Bankasında 9270 Dc İbex - 6960 Dc Crisis (Satılamaz) mevcuttur. An itibari ile 1 Aylık Yeni ceri set - 30 saat Swict premium Guest ring'e alınmadığı icin karakteri accont halinde satmayı duşunuyorum. Ayrıtten Rossettada 83 lvl %35 human priest'i var (Gorevlerin hepsi duruyor ) Manesde 79 lvl %70 human mage var (Guesti +3 olarak elinde duruyor.Diğer gorevleri yapıldı ) Telefon numaram : Vodafone - Oğlen 12 - Gece 12 Arası arayabilirsiniz (7 / 24 Mesaj atabilirsiniz.) Oyun ici : FecyPriest pm atabilirsiniz.Daha detaylı konuşuruz. Kafamda belirli bir fiyat yok.Fiyat konusunda anlaşıcağımızı duşunuyorum.Lutfen alıcılar mesaj yada arama yaparsa sevinirim. __________________