Merhaba Arkadaşlar; Oncelikle carı satma sebebim Akarada 83 Warior Cz carı kasıyorum o carı kasarken de ardreamda oynamak amaclı bu carı yaptım. Carımız:59 level asas yan carı 71 level okcu quest gorevi yapılmadı İtemler: +8 Shard +7 Cort-Hearted Dagger (chd) +8 jamadar +8 Fb Set Old Dual Rol +7 rogue chtin set Old dual Silver earing--Old Elf Belt-Old Priest Pendant Scler ve bankada ıvız zıvırda var. Carın Atağı:1570 Carda 440 saat DC Premium Mevcut 19.05.2017 tarihine kadar walkryler Devam Ediyor 19.04.2017 tarihine kadar pathoslar ve kanat devam ediyor Not:Yan Car 71 Level Okcu Oto Lot Ve 2 adet magic bag vardır istediğiniz zaman farm istediğiniz zaman ardream yapabilirsiniz. Cara Yaklaşık 1000 tl masraf yaptım.Normalde Hep Warior Oynuyorum Ama Asası Denemek İstedim Diğer Car Kasılırken Bu yuzden Sağlam Bi Car Yaptım Fakat Beceremedim Asas Oynamayı FİYAT = 750 TL Pazarlık Yapmak İcin Aramayın Son Fiyattır Dediğim Gibi 1000 tl masrafım var fakat Warior 83 olmak uzere onu Dizmek İcin uygun Fiyata Zararına Satıyorum. İrtibat No:05492410043 __________________