Ali Gurbuz'un altın kemeri geri alındı
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ali Gurbuz'un altın kemeri geri alındı
-
07-10-2019, 00:26:56652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Gureşleri'nde ust uste ucuncu kez başbehlivan olarak altın kemerin daimi sahipliğine hak kazanan fakat dopingli cıkmasından dolayı altın kemeri iade etmesine karar verilen Ali Gurbuz, Edirne Belediyesinden gelen gorevlilere kemeri teslim etti. Edirne Belediyesi Kultur ve Sosyal İşler Mudurluğu gorevlileri Savaş Vardar ve Korcan Tuna, Ali Gurbuz'un Muratpaşa İlcesi Soğuksu Mahallesindeki evine gelerek altın kemeri teslim aldı. Savaş Vardar, yaptığı acıklamada, Ali Gurbuz'un gectiğimiz haftalarda arka capraz bağ ameliyatı olduğunu hatırlatarak, "Kendisi evinde istirahat ettiğini belirterek, evinden gelip kemeri almamazı istedi. Bizde evine geldik. Kemeri Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefci'ye goturuyoruz" dedi. reklam Ali Gurbuz'un altın kemeri kendilerine emanet olarak verdiğini soylediğini de belirten Vardar, "(Emanet olarak veriyorum ama ben bu kemeri geri alacağım) dedi. Biz de ona (inşallah en kısa zamanda geri alırsın) temennisinde bulunduk" diye konuştu. GURBUZ: MUCADELEYE DEVAM EDECEĞİM Ali Gurbuz de kemeri geri almak icin aradıklarında teslim tutanağı ile geri verebileceğini soylediğini bildirdi. Yaklaşık 3 hafta once ameliyat olduğunu belirten Gurbuz, "Altın kemeri yeniden almak icin mucadeleye devam edeceğim, sporu bırakmıyorum" dedi. Bu arada, Tarihi Kırkpınar Yağlı Gureşleri'nde altın kemerin sahibi olan Ali Gurbuz'de doping maddesine rastlanması uzerine alınan altın kemerin İsmail Balaban'a verilmesi bekleniyor. ntvspor __________________