En Buyuk Spor Okulunda Sertifika Sevinci
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- En Buyuk Spor Okulunda Sertifika Sevinci
-
07-10-2019, 00:22:49Kepez Belediyesi’nin, spor okullarının 2011 yaz donemindeki iki aylık eğitimlerini tamamlayan 1400 oğrenci, sertifika sevinci yaşadı. Geleceğin sporcu adayları, başarı belgelerini, Başkan Hakan Tutuncu’nun elinden aldılar. Kepez Belediyesi’nin, Antalya’nın en buyuğu olan ve 1400 oğrencinin katıldığı, 11 branşta actığı spor okullarının yaz donemi, duzenlenen sertifika toreni ile sona erdi. Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sertifika torenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tutuncu, Kepez Belediyespor Kulubu Yonetim Kurulu Başkanı Ahmet Unluoğlu, Yonetim Kurulu uyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, yaz spor okulu oğrencileri ve aileleri katıldı. Oğrencilerden spor gosterisi Yaz spor okulunun kapanış toreninde, tekvando, karate, boks ve wushu, futbol, basketbol, voleybol, tenis branşlarına katılan sporcular, oğrendiklerini yaptıkları gosteri ile sergilediler. Oğrencilerin, spor şovu ise izleyenlerden buyuk alkış aldı. Torende bir konuşma yapan Başkan Hakan Tutuncu, yaz spor okulu hizmetinin, cocukların yaz tatiline renk ve anlam kattığını soyledi. Her kesimin, spor yapması amacıyla spor okullarını kurduklarını belirten Tutuncu, Bu okulları sadece yaz aylarında değil, yılın butun aylarında hizmet yapar hale getirdik. Şimdi yaz okullarını kapatıyoruz, arkasından hemen spor okullarımızın kış donemi sezonunu başlatıyoruz.” dedi. 1400 oğrencinin katılması onemlidir Yaklaşık 100 binin uzerinde oğrencisi ve genci olan Kepez’de, butun cocukların, sporun birleştirici, kaynaştırıcı ve eğitici ikliminde hayat bulmasını istediklerinin altını cizen Başkan Tutuncu, konuşmasını şoyle surdurdu: “Cocuklarımızı, sporun ikliminde geleceğe taşıyalım, istiyoruz. Bu okullardan dunya şampiyonları cıksın, istiyoruz.1400’un uzerinde gencimiz, burada yaz spor okullarında eğitim gorduler. Bu rakam başlı başına onemli bir olaydır. Bizim hedefimiz, bu rakamı daha da ust seviyelere taşımaktır. Bunu da, yaz spor okuluna katılan cocuklarımızın sevinci, coşkusu karşısında başaracağımıza inanıyorum.” Cocuklar en kıymetli varlıklarımızdır Tutuncu, velilerin, cocuklarını, yaz spor okullarına gonul rahatlığı ile gonderdiklerine değinerek, “Velilerimizin, hayattaki en kıymetli varlıkları olan yavruları, bizim de en kıymetli varlıklarımızdır. Onları geleceğe bu heyecan ikliminde cok daha guzel bir şekilde taşıyacağız. Boylece sosyal belediyeciliğin de en onemli gereklerinden birini yapmış olacağız.” diye konuştu. Sertifikalarını Tutuncu verdi Kepez Belediye Başkanı Tutuncu, yaz spor okullarında guzelliklerin oluşmasında emeği gecenleri kutladı. Tutuncu’nun, daha sonra spor okullarının 2011 yaz donemini başarılı bir şekilde tamamlayan oğrencilere, sertifikalarını vermesi ile toren sona erdi. Spor okulu, basketbol, futbol, tenis, karate, voleybol, izcilik, hentbol, wushu, tekvando, gureş ve boks branşlarında acılacak. __________________