Arkadaşlar oncelikle ID uzerinde akara serverinde 4 farklı char mevcut ırk ve lvl lerini şimdi belirtiyorum . 1. Priest 80 LvL %37 Exp gorevleri ile 81 ve % rahat alıyor . 25 k Np si mevcut (DB - INT ) Questi 7 ye denerken yandı. 2. 59 LvL Ardream Rogue Okcu Farm icin kullanıyorum . 3. 76 LvL Rogue Bunuda Cz de Farm icin kullanıyordum fakat Asas yaptım oyle duruyor . 1 - 2 gunluk exp ve gorevlerle 80 olur . 5k np si mevcut . Quest 6 ya denerken yand . 4. 70 LvL Mage Eslant Farm icin yaptım exp gorevleri duruyor - 4k np si mevcut . Questi elinde mevcut +0 nickleri dandik değildir ve 80 Priesti az cok tanıyan mevcuttur . Charın Hostesinde - 670 saat DC premium mevcuttur . Exp premiumun osn 13 saati kaldı . 2 adet pathos - 1 adet kanat - walkyre set mevcuttur . Ac sc - Buff sc vardır . isteyene Gb ile vericem 15 gb nakit para mevcuttur . Diğer turlu ise Dual old rol - 1 adet old roc mevcuttur . Alıcısı varsa şimdiden hayırlı olsun . Char ID olarak satmayı duşunuyorum . yada Ringli olarak priesti satabilirm . Şimdilik aklıma gelenler bu kadar . Sakarya ici elden teslim edilir . __________________