"Elimizden geleni yapmaya calışıyoruz" PDT®
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- "Elimizden geleni yapmaya calışıyoruz" PDT®
-
07-10-2019, 00:08:48Beşiktaş Kulubu Yonetim Kurulu Uyesi Huseyin Yucel, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı kabul etti. Dunya Engelliler Gunu nedeniyle, Tesisler, Bedensel Engelliler ve Gureş Şubelerinden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Yucel'i ziyaret eden siyah-beyazlılar, kulubun kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkur etti. Takım kaptanı Kaan Dalay ise Yucel'e cicek verdi. Akaretler'deki kulup binasında gercekleşen ziyarette Huseyin Yucel'in yanı sıra genel mudur Sami Coban ve genel koordinator Levent Cifter de hazır bulundu. Dunyada engellilere cok buyuk onem verildiğini, ancak Turkiye'nin bu konuda gec kaldığını anlatan Yucel, Beşiktaş'ın bu konuda da bir ilki gercekleştirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Engellilerle yakından ilgilenen ilk kulup Beşiktaşımız oldu. Kulubumuz ve kendi adıma sizlerle gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler, sizler icin elimizden geleni yapmaya hazırız. Dunya Engelliler Gunu vesilesiyle buradayız. Bugun hepimiz icin kutlu olsun. Onumuzdeki Kurban Bayramı ve yeni yılın sizler icin, kulubumuz icin, ulkemiz icin hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin her zaman mutlu ve başarılı olmasını canı gonulden istiyorum.'' Ajansspor __________________