SeLL >> 80 LvL Karus Priest (70-72 skili acık, +5 quest kalkan)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SeLL >> 80 LvL Karus Priest (70-72 skili acık, +5 quest kalkan)
-
07-10-2019, 00:08:14İyi gunler arkadaşlar, iş yoğunluğumdan dolayı carı satmaya karar verdim, ozelliklere geceyim direk ; Lvl : 80 Irk : Karus Skiller : 70 - 72 Np : 55k Pus itemleri : -Hp basılı Bahamut set (30.03.2017), Hp basılı Kanat (16.03.2017) , Premium HP - MP pot, tp sc .. İtemler : Quest shell set, +5 quest kalkan, +6 smite hammer, dual old roc, dual old bronze earing, old ep, old ske belt, old bdn.. Bankada daha ıvır zıvır itemler mevcut ve 31 cash var otp vb işlemler icin .. Arkadaşlar gorevlerin buyuk kısmı yapıldı. Eğer team iniz yoksa ve aktif oynamayı duşunuyorsanız car iyi bir clanda, mage team ile oynamaya devam edebilirsiniz. Hesap pk ya hazır haldedir. Premium bitti alacağınız zaman letter da 1 gunluk exp pre mevcut, o basılabilir. Tel : 0541 688 36 46 Fiyat : 470 TL (Pazarlıksız) Site uzerinden duşunurseniz komisyon size aittir, eğer izmir icinde iseniz yuz yuze teslim edilebilir. Arkadaşlar fiyat size cok gibi gorunuyorsa ufak bir acıklama yapayım, şuan pazarda holy temple fiyatı 250m ve bu buy pazarı, sell pazarları 3 gb ye cıktı. 5x holy + diğer itemler = 13 gb. Buda 430 TL para demek. ben size carı 40 tl ye veriyorum yani. Ona gore bana ozelden yazın lutfen.. İsteyen oyuna girip bi pazarı inceleyebilir.. __________________