Danimarka'nın Herning kentinden duzenlenen Dunya Grekoromen Gureş Şampiyonası'nda 74 kiloda altın madalya kazanan Selcuk Cebi, Trabzon'da antrenman yapacak spor salonu bulmakta zorluk cektiğini soyledi.. Cebi, yaptığı acıklamada, Dunya Şampiyonu olarak Turk bayrağını en yuksek seviyeye cektiğini belirterek, ''Şimdi Avrupa şampiyonasına hazırlanmam lazım. Bir Dunya şampiyonu olarak en iyi salonda calışmayı hak ettiğimi duşunuyorum. Ama istediğim salonda calışmam konusunda zorluklar cıktı. İstediğim salona zorla mı girmem gerekiyordu'' diye konuştu. Trabzon'da antrenman yapmak icin istedikleri salonun gec de olsa kendilerine verildiğini ifade eden Cebi, şunları kaydetti: ''Şimdi burada calışıyorum ama zevkle ve istekle calışmıyorum. Butun calışma şevkim kırıldı. Dunya şampiyonuyken bu salona zorla girebiliyorsam, demek Avrupa'da başarı yakalayamasam hicbir salona alınmayacağım. Her il Avrupa ve Dunya şampiyonalarına bir sporcu gonderebilmek icin vargucuyle calışırken, biz kendi değerlerimize sahip cıkmıyoruz.'' Genclik ve Spor İl Muduru Şerif Ozgur ise Selcuk Cebi'nin Turkiye'ye cok onemli başarılar kazandırdığını vurgulayarak, ''Ben Selcuk'a hicbir kusur bulmuyorum. Mukemmel kişilikli bir insandır ama onun yanındaki insanlar aklını celmeye calışıyor. Onun gibi kaliteli sporculara her zaman ihtiyacımız var'' dedi. Kaynak : AS __________________