U23 Greko-Romen Milli takımı 4-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Spor Salonu'nda duzenlenecek olan U23 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını tamamladı. İstanbul Sarıyer Mersinli Ahmet kamp eğitim merkezinde calışan Millilerde tum takım şampiyonadan umutlu. Teknik direktor Salih Bora Avrupa Şampiyonası icin takım olarak iyi bir hazırlık donemi gecirdiklerini belirterek "Ekip olarak şampiyonaya hazır durumdayız. U23 takımına biz cok onem veriyoruz. Burada mucadele eden gureşciler daha sonraki olimpiyatlarda mucadele etmeyi hedefleyen sporcular. Ben bu gureşcilerin icerisinden olimpiyatlarda bizleri başarıyla temsil edecek sporcular cıkacağına inanıyorum. U23'ten A takıma sporcu yetiştirmek kolay değil. Burada sistemli bir calışma ile biz son yıllarda bu sıkıntıyı aştık. U23 Şampiyonasında genclerimizin son durumlarını da gorme şansımız olacak. Kendi evimizde seyircilerimizin de desteği ile madalyalar alacağımıza inanıyorum" dedi. Ulkemizi Grekoromen stilde temsil edecek sporcular şoyle: 55 Kg Ekrem Ozturk 60 Kg Kerem Kamal 63 Kg Onur Atalay 67 Kg Ensar Karabacak 72 Kg Cengiz Arslan 77 Kg Fatih Cengiz 82 Kg Burhan Akbudak 87 Kg Salih Aydın 97 Kg Suleyman Erbay 130 Kg Osman Yıldırım AA __________________