Minikler Bayan kampı başladı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Minikler Bayan kampı başladı!
-
07-10-2019, 00:00:52Minikler Bayan Milli Gureş Takımının eğitim ve gelişim kampı, Niğde'nin Camardı ilcesindeki Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde başladı. 46 sporcu ve teknik kadronun katıldığı kamp 4 Eylul'e kadar surecek. Minik Bayan gureşciler Demirkazık'ta onumuzdeki yıllarda duzenlenecek olan uluslararası turnuvalara hazırlanacak. Bayan Gureş Milli Takım Teknik Direktoru İsmail Kosukoğlu, minik bayan gureş milli takımının kamp calışmaları hakkında bilgi verdi. Kosukoğlu, hedeflerinin milli takım sporcuları ve minik bayan gureşcileri gelecek yılki uluslararası turnuva ve şampiyonalara şimdiden hazırlamak olduğunu belirterek, şunları soyledi: ''Bayan gureşcilerin eksikliklerinin giderilmesi ve uluslararası deneyim kazanmaları icin tecrubeli sporcularla birlikte calışarak turnuva ve şampiyonalara hazır hale gelmelerini sağlıyoruz. Bu kampta ozellikle Demirkazık'ın temiz havasında, performansa dayalı, fizik kuvvet, kondisyon, mukavemet, dayanıklılık ve teknik taktik calışmaları yaparak oksijen depolamak istiyoruz'' diye konuştu. Genclik ve Spor İl Muduru Metin Kaplan da bayan gureş milli takımını, kamp yaptıkları Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde ziyaret etti. Milli gureşcilere başarı dileyen Kaplan, bu yıl milli takım kampları acısından yoğun bir faaliyet donemi gecirdiklerini, Niğde'ye gelen milli takımların verilen hizmetten memnun kaldıkları icin Demirkazık'ı tercih ettiklerini, ayrıca milli takım kampları sayesinde Niğde'nin Turkiye gundemine geldiğini soyledi. __________________