Gureşciler kampa girdi! [Spor Timi]
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Gureşciler kampa girdi! [Spor Timi]
-
07-10-2019, 00:00:26Grekoromen Gureş Milli Takımı, Danimarka'nın Herning kentinde 21-27 Eylul'de yapılacak Buyukler Dunya Şampiyonası son etap calışmaları icin kampa girdi. Dunya şampiyonası icin Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde calışmalarına başlayan Grekoromen Gureş Milli Takımı'nın antrenorluklerini, Salih Bora, Hakkı Başar ve Şaban Donat yapıyor. Milli takım kampında 35 gureşci bulunurken, şampiyonaya katılacak 7 sporcu hafta sonuna doğru teknik kadro tarafından acıklanacak. Grekoromen Milli Takımı, maclarının gec başlaması nedeniyle 23 Eylul'de Danimarka'ya gidecek. Ote yandan, aynı şampiyonada mucadele edecek Serbest Gureş Milli Takımı Ankara Anadolu Otel, Bayan Milli Takımı ise Edirne GSİM'de kampa girdi. -GUREŞCİLERE EĞİTİM- Kamplarda bulunan sporculara, Prof.Dr. Mehmet Kutlu ve asistanı Erkan Demirkan, Danimarka oncesi, Dehidratasyon (Su kaybı) ve vucut kompozisyonu ile ilgili eğitim verildi. Federasyon eğitim kurulu başkanı olan Kutlu tarafından, federasyon tarafından ABD'den alınan aletlerle, ''İdrar rengi'' yoğunluğunu ve ozelliğini belirten ''Bioelektriksel İmpedens Yontemi'' ile tum vucuttaki, ''Vucut yağ yuzdesi'', ''Yağsız vucut kitlesi'', ''Vucut suyu ve yuzdesi'' bilgilerinin belirlenmesine yonelik olcumler yapıldı. Kanak : Ajansspor __________________