8'inci Uluslararası Mehmet Akif Pirim Gureş Turnuvası başlıyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- 8'inci Uluslararası Mehmet Akif Pirim Gureş Turnuvası başlıyor
-
06-10-2019, 23:58:07Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim adına bu yıl 8'incisi duzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar GrekoRomen Gureş Turnuvası 10-12 Ağustos tarihleri arasında Rize'nin Pazar ilcesinde gercekleştirecek. Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Pirim adına bu yıl 8'incisi duzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar GrekoRomen Gureş Turnuvası 10-12 Ağustos tarihleri arasında Rize'nin Pazar ilcesinde gercekleştirecek. Turkiye Gureş Federasyonu, Rize Genclik Hizmetleri ve Spor İl Mudurluğu ve Rize Gureş İl Temsilciliği koordinesinde gercekleştirilecek turnuva oncesinde acıklamalarda bulunan Rize Genclik Hizmetleri ve Spor İl Muduru Mustafa Celik, "Gureş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ulke davet edildi. Turkiye dahil 6 ulkenin sporcuları turnuvada ter dokecekler. Rizeli Olimpiyat Şampiyonumuz adına 8'incisi duzenlenecek olan turnuvada zevkli ve heyecanlı musabakalar olacağı kanısındayım. Rizeli ve Pazarlı tum gureş severleri spor salonuna davet ediyoruz" dedi. Şampiyonanın onemine değinen Turkiye Gureş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, "Yıldızlar yaş kategorileri bizim icin cok onemli. Bu yaş grubundaki sporcularımızın Uluslararası deneyim kazanmaları acısından turnuva buyuk onem taşıyor. Ben burada yapılacak olan karşılaşmaların son derece zevkli ve cekilmeli gececeğini duşunuyorum. Ayrıca Olimpiyat şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmış ve ulke gureşine buyuk hizmetleri dokunmuş Mehmet Akif Prim adına duzenleniyor olması da bu şampiyonayı bizim icin daha da onemli kılıyor" diye konuştu. Kendi adına Uluslararası bir turnuva duzenlenmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Olimpiyat şampiyonu Mehmet Akif Pirim ise "Bu yıl 8.'si duzenlenen turnuvaya katılan tum sporculara başarılar diliyorum. Kendi memleketim olan Rize'nin dunyanın en guzel şehirlerinden biri olduğunu tum katılımcılar gorecekler. Buradan guzel anılarla ayrılacaklar" ifadelerini kullandı. AA __________________