657. Kırkıpınar Yağlı Gureşleri’nde takım olarak şampiyon olan ASAT Gureş Takımı Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Menderes Turel’i makamında ziyaret etti.. Kırkpınar'da ust uste 4 kez şampiyon olma başarısı gosteren genc şampiyonları gostermiş oldukları başarıdan dolayı kutlayan Başkan Turel, şampiyonluklar beklediğini de belirterek genc sporculardan soz aldı. Buyukşehir Belediyesi ASAT Gureş Takımı sporcuları ile Kırkpınar'da başaltıdan baş pehlivanlığa cıkarak Turkiye'nin en genc başpehlivanın unvanına sahip olan Cengizhan Şimşek ve Roma'da yapılan Avrupa Genc Bayanlar Şampiyonası'nda 55 kiloda 3. olan Eda Tekin, Buyukşehir Belediye Başkanı Menderes Turel'e ziyaret gercekleştirdi. Ziyarete ASAT Spor Kulubu Başkanı Faruk Karacay, ASAT Gureş Takımı Koordinatoru Mustafa Kemal Karaboğa'nın yanı sıra ve genc gureşciler katıldı. Turel yeni şampiyonluklar icin soz aldı Kırkpınar'da 4 yıldır takım olarak şampiyon olan ASAT Gureş Takımı sporcularını kutlayan Başkan Menderes Turel, "Cok calışacağız. Bu spor işi cok calışmadan olmuyor. Ben her sabah yine 1,5 saat spor yaptım. Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur diye her zaman spor yapmaya calışıyoruz. Ben de eski bir sporcu olarak soyluyorum sporun esası cok calışmak. Duzenli bir yaşamınızın olması ve kendinize iyi bakmanız onemli. Kendi performansınızı en iyi kendiniz olcersiniz" dedi. Başkan Turel, daha nice şampiyonluklar beklediğini de dile getirerek genc sporculardan soz aldı. internethaber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Turel, gureşcilerden yeni şampiyonluklar icin soz aldı .