Kayseri Şeker'den şampiyon gureşciye 40 Cumhuriyet altını odulu
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kayseri Şeker'den şampiyon gureşciye 40 Cumhuriyet altını odulu
-
06-10-2019, 23:57:22Kayseri Şeker, Turk gureşinde yeni bir cığır acıyor. Kayseri Şeker Yonetimi tarafından hazırlanan “Gureşci Odul Yonetmeliği” ile artık Kayseri Şekerspor gureş takımında yurt ici ve yurt dışında gureş musabakalarına katılan gureşcilerin başarıları sonrası alacakları odullere ait yonetmelik hazırlanarak yururluğe girdi. Kayseri Şeker “ Gureşci Odul Yonetmeliği” gereği, Buyukler Avrupa Grekoromen 3.su olan Milli Gureşci Ekrem Ozturk’u 35 Cumhuriyet altını, Buyukler grekoromen Dunya 3. su ile U23 Avrupa 3. su olan Milli gureşci Fatih Cengiz’i ise 40 Cumhuriyet altını ile odullendirildi. Kayseri Şeker Fabrikası 15 Temmuz Şehitleri Konferans salonunda duzenlenen Kayseri Şekerspor Gureş takımı “ Kaynaşma ve Dayanışma Gunu” etkinliklerine; Genclik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı Selcuk Cebi, Kayseri Genclik Spor İl Muduru Murat Eskici, Kayseri Şeker Spor onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Akay, Turkiye Gureş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Kayseri Gureş İl Temsilcisi Naci Doğan, Kayseri Pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu uyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Yonetim Kurulu Uyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Muduru Osman Canıtez, Genel Mudur yardımcıları, Kayseri Şeker Fabrikası iştiraklerinin yonetim Kurulu uyeleri, ve calışanlar ile gureşciler katıldılar. Toren esnasında Kayseri şeker spor Kulubu yoneticileri de tam kadro hazır bulundular. Genclik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Daire Başkanı Selcuk Cebi toren esnasında yapmış olduğu konuşmasında; Ciftcinin, emektarın hakkını koruyan gozeten Kayseri Pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu Başkanımız Huseyin Akay, Değerli yonetim kurulu uyeleri ve Buyuk Kayseri Şeker ailesi ile Genel Mudurluğumuzde beraber calışmaktan oturu mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bizleri biz eden ve sporcuya her turlu imkanı sağlayabilmek icin gecesini gunduzune katan. Değerli yoneticilerimiz ve aynı zamanda antrenorlerimiz, şanlı bayrağımızı gondere cekebilmek icin mucadele eden değerli sporcu kardeşlerim arkadaşlarım sizlerle olmak ayrı bir gururdur. Bir donem sporcu idik şimdi Spor Genel Mudurluğunde hizmet etmek icin mucadele veriyoruz. Bu bağlamda Kayseri şekerspor kulubu olarak sizlerin bu nazik davetinden ve sizlerle beraber olmaktan ayrı bir şeref duyduğumu ifade etmek isterim. Cunku Kayseri şeker ailesi gercekte ismi gibi guzel ve şeker bir aile olduğunu burada değerli Başkanımızın huzurunda bunu gordum. Biz Buyuk Kayseri Şeker ailesine, Genel mudurluk olarak, hem şahsım olarak hem federasyon olarak elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Ama Buradan Huseyin Başkanıma ayrıca bir de teşekkur etmek istiyorum Cok iyi birtakım kurmuşlar. Altyapıdan cok guzel sporcular yetiştiriliyor. Kayseri’deki gureş eğitim merkezimizde yetişen kardeşlerimiz de Kayseri şeker kulubumuzun altyapısı olarak Bu ulke bayrağını dalgalandıracak genc kardeşlerimiz olur diye umit ediyorum. Kayseri Genclik Spor İl Muduru Murat Eskici, Kayseri Şeker Sporun onursal Başkanı ve Kayseri pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu Başkanımız Huseyin Akay’a Sportif faaliyetlere katkılarından, sporu seven, sporcunun yanında olan, spora destek olan, sporun birlik, beraberlik, kardeşlik olduğunu ulkenin olmazsa olmazı olduğunu butun dunyaya anlatan bir yonetim anlayışından dolayı ne kadar teşekkur etsek azdır. Hem Kayseri'nin gururu hem de ulkenin gururu olmaya devam ediyorsunuz iyi ki sizler varsınız. Sağladığınız katkılarla her zaman bu şehrin markası marka olarak hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Ben bundan dolayı da teşekkur ediyorum. Ata sporumuzda ki Milli gururumuz genc kardeşlerimi tebrik ediyorum Turkiye Gureş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz; Kayseri Şekerspor Gureş takımı spor şuanda Turkiye'de Gureşin gucune guc katıyor. Turkiye Gureş Federasyonunun Genel Sekreteri olarak bir bucuk yıldır gorev ama gorduğum şudur ki Kayseri Şekerspor’a baktığımız zaman gercekten guclu bir takım olmuş bununda sonucunu en son yapılan birincilik Super Ligi'nde. Grup birincisi olarak tamamlamalarının en buyuk kanıtıdır. Onun icin ayrıca tebrik ediyorum biz Gureş Federasyonu olarak her zaman. Elimizden geldiği olcude imkanlar dahilinde Kayseri'yi Şekerspor Gureş takımının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum dedi. Kayseri Şeker Spor onursal Başkanı ve Kayseri Pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Akay da konuşmasında; "Gureş takımı ile ilgili butun faaliyetlerimizi yeni hazırladığımız “Odul Yonetmeliği” kapsamında bir protokole bağlıyoruz. Bundan sonra elde edilen başarılar bu odul yonetmeliği cercevesinde değerlendirilecek, odullendirme yapılacak. Cunku biz inanıyoruz ki işin doğrusu Marifet iltifata tabiidir. İltifat olmadan marifeti surekli kılmak mumkun değil. Onun icin de başarının mutlaka odullendirilmesi lazım. başarı kendiliğinden sağlanmıyor. Buyuk emek, gayret disiplinli calışmak, uzun sureli calışma yapmak gerekiyor. Ancak bu şekilde başarı ortaya cıkıyor. Onun icinde bu kadar emek veren gayret gosteren insanların. Elbette başarılarının değerlendirilmesi lazım dedi. Kayseri Şekerspor kulup Başkanı İbrahim Dayı konuşmasında; Kayseri Şekerspor Kulubumuz, kuruluşundan bu gune kadar Fabrikamızın sosyal sorumluluk anlayışı cercevesinde faaliyetlerini Futbol ve basketbol gibi takım oyunları, gureş sporu gibi bireysel spor dalında faaliyetleri yanı sıra, amator spor takımları ve yaz spor okulları uygulamalarımız ile de her yaştan binlerce gencimizin spor yapmalarına imkan sağlamaktadır" dedi. İHA __________________