Başkan Celik Dunya Şampiyonu Kerem’i ağırladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Başkan Celik Dunya Şampiyonu Kerem’i ağırladı
-
06-10-2019, 23:57:18Şehzadeler Belediye Başkanı Omer Faruk Celik, gectiğimiz hafta Slovakya’da yapılan Dunya Gureş Şampiyonasında 60 kiloda Dunya Şampiyonu olan Manisalı sporcu Kerem Kamal’ı makamında ağırladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Omer Faruk Celik, Dunya Gureş Şampiyonasında, Dunya Şampiyonu olan Manisalı gureşci Kerem Kamal ve babası Kazım Kamal’ı makamında misafir etti. Kerem’in elde ettiği başarı nedeniyle tum Turkiye’nin buyuk bir gurur yaşadığını ifade eden Başkan Celik, “Gectiğimiz hafta Slovakya’da yapılan Dunya Gureş Şampiyonasında Dunya Şampiyonu olan Kerem Kamal kardeşimizi kutluyorum. Manisamızın gururu olan kardeşimiz uluslararası arenada ulkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Kerem kardeşimizi, onu destekleyen ailesini ve yetişmesinde katkısı olan tum hocalarını kutluyorum. Yolu ve bahtı her zaman acık olsun. Rakiplerini yendikten sonra Turk Bayrağını sırtına alarak salonda tur atması bizi izlerken son derece mutlu ediyor, gururlanıyoruz. Rabbim Kerem kardeşimizin başarılarını daim etsin” dedi. “Hedefim 2020 Olimpiyatları” En buyuk hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu ifade eden Dunya Şampiyonu Kerem Kamal ise, “İki yıl ust uste Dunya Şampiyonu olmam, hem kendi adıma, hem Ulkemiz hem de Manisamız adına cok gurur verici. Rabbimin izni ile daha cok calışarak daha nice şampiyonlukları Manisamıza ve ulkemize kazandıracağım. Bu calışma temposu ile devam ederek nasip olursa hedefim olan 2020 olimpiyatlarına gitmeyi hedefliyorum” diye konuştu. Gazeeteler __________________