Grekoromen Gureş Milli Takımı'nın 74 kilo sporcusu Şeref Tufenk, Pekin Olimpiyat Oyunları oncesi madalya sozu verdi. 2004 Atina Olimpiyatları'nda kendisinden beklenen başarıyı gosteremediğini ifade eden tecrubeli sporcu, şoyle devam etti: ''Grekoromen stilde kısa bir bocalama doneminin ardından, takım olarak yeniden toparlandık. Ozellikle Finlandiya'da duzenlenen son Avrupa Şampiyonası'nda kazandığım gumuş madalya benim icin buyuk moral kaynağı oldu. Kendimi son derece iyi hissediyorum. Kariyerimi bir olimpiyat madalyası ile susleme zamanım geldi. Gonlumden elbette altın madalya kazanmak geciyor. Fakat altın olmasa bile gumuş ya da bronz madalyaya ulaşmayı istiyorum. Bunu başaracağımdan da şuphem yok.'' Şeref Tufenk, Olimpiyat Oyunları'nın farklı bir atmosfere sahip olduğunu belirterek, ''Bu buyuk organizasyona katılan sporcular cok daha fazla motive oluyor. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gosteriyor. Bunun sonucunda da zaman zaman buyuk favoriler hayal kırıklığı yaşarken, surpriz şampiyonlar cıkabiliyor. Umarım ben ve takım arkadaşlarım Pekin'den buyuk başarılarla doneriz'' diye konuştu. Kaynak:Ajansspor __________________