Şampiyon gureşciye muhteşem karşılama!
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Şampiyon gureşciye muhteşem karşılama!
-
06-10-2019, 23:56:20Yunanistan'da duzenlenen Universiteler arası Dunya Gureş Şampiyonasında Grekoromen Sitilde 74 kiloda dunya 3'uncusu olan Ramazan Şahin memleketi Kızılcahamam'a gelişinde 100 araclık konvoyla karşılandı. Halkın yoğun ilgi gosterdiği Ramazan Şahin, Ankara'nın Kızılcahamam İlcesi'nin caddelerinde halkı selamladı. Belediye binası onunde duzenlenen torende konuşan Şampiyon gureşcimiz Ramazan Şahin, bundan sonra altın madalya alıp daha buyuk şampiyon olmak istediğini belirtti. Şahin şoyle konuştu: "Herkese teşekkur ediyorum, gonul isterdi ki birinci olmak. Ama nasip ucunculukmuş. Bir sonraki karşılaşmalarda altın madalya alıp daha buyuk şampiyon olmak istiyorum. Beni yalnız bırakmayan ve buralara gelmemde yardımcı olan herkese teşekkur ediyorum" dedi. Daha sonra kursuye gelen Belediye Başkanı Adem Ozbekler yaptığı konuşmada Şahin'i kutladı ve şunları kaydetti: "Oncelikle bize bu bayram havasını yaşatan Ramazan Kardeşimize ictenlikle teşekkur ediyorum. Kolay değil dunyada gureşte ucuncu oluyor. Bu topraklar cok yiğitler cıkardı. Kızılcahamam'a yiğitler, efendi insanlar, şampiyonlar cıkartmak yakışır. Ben Ramazan Şahin'in şahsında butun sporcu arkadaşlarımıza ve calıştırıcılarına teşekkur ediyorum." Yunanistan'ın Selanik şehrinde yapılan turnuvada dunya ucuncusu olan Ramazan Şahin'i Belediye Başkanı Adem Ozbekler 5 cumhuriyet altını ile odullendirdi. AA __________________