Serbest Gureş Milli Takımı'nın 84 kilo sporcusu Serhat Balcı, gunluk form durumunun Pekin Olimpiyatları'ndaki derecesini belirleyeceğini soyledi. Finlandiya'nın Tampere kentinde nisan ayında duzenlenen Avrupa Şampiyonası'na cok iddialı gittiğini, fakat hic kimsenin beklemediği derecede kotu bir performans sergilediğini anlatan Serhat Balcı, şunları soyledi: ''Takım arkadaşlarımla birlikte bu şampiyona sonrası ozeleştiri yaptık. Coğu zaman kendime olan aşırı guvenim yuzunden, basit bir hata yapıp mağlup olduğuma inanıyorum. Takım arkadaşlarım ve antrenorlerim de zaman zaman beni bu konuda eleştiriyor. Pekin Olimpiyatları'nda bu hataları tekrarlamayacağım ve temkinli olacağım. İlk kez katılacak olimpiyatlardan altın madalya ile donmek icin elimden geleni yapacağım.'' Guce dayalı gureş yaptığını ve stili gereği surekli atak gureştiğini ifade eden Serhat Balcı, ''O nedenle gunluk form durumum cok onemli. Gunumde olursam yenemeyeceğim rakibim olmadığını duşunuyorum'' diye konuştu. AA __________________