Milliler ata sporunda rekor kırdı
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Milliler ata sporunda rekor kırdı
-
06-10-2019, 23:53:55Giresun Universitesi Spor Bilimleri Fakultesi Oğretim Uyesi Beytullah Donmez’in milli gureşcileri 15 madalya alarak bir rekorun sahibi oldu. Giresun Universitesi Spor Bilimleri Fakultesi Oğretim Uyesi Beytullah Donmez’in milli gureşcileri 15 madalya alarak bir rekorun sahibi oldu. Turkiye Universite Sporları Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve aynı Zamanda Giresun Universitesi Oğretim Uyesi olan Dr. Beytullah Donmez, Brezilya’nın Goiania şehrinde yapılan Dunya Universite Gureş Şampiyonasında 15 madalya ile dondu. Yapılan Gureş Şampiyonasıyla ilgili bilgi veren Dr. Beytullah Donmez, "Universite serbest gureşlerde ve grekoromen gureş şampiyonasına 15 sporcu ile katıldık. Serbest gureşlerde 3 altın, 1 gumuş, 3 bronz madalya ile takım halinde dunya 2.’si, grekoromende 7 altın, 1 bronz madalya ile dunya 1.’si olduk. Toplamda ise 15 madalya alarak ulkemiz adına bir rekorun sahibi olduk. Bu başarımızın ardından ise Cumhurbaşkanımız tarafından bizzat tebrik edilmek bizleri onurlandırmıştır” dedi. İHA __________________