Dunya 2.'si gureşci Fatih Erdin'in hedefi buyuk
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Dunya 2.'si gureşci Fatih Erdin'in hedefi buyuk
-
06-10-2019, 23:53:23Macaristan’da duzenlenen Dunya Serbest Gureş Şampiyonası’nda 86 kiloda ikinci olarak gumuş madalya kazanan Fatih Erdin, hedeflerinin buyuk olduğunu soyledi. Milli gureşci Fatih Erdin, Macaristan’da duzenlenen Dunya Serbest Gureş Şampiyonası’nda 86 kiloda ikinci olarak gumuş madalya kazandı. İlk kez buyuklerde bir dunya şampiyonasına katıldığını dile getiren Corum Belediye Spor gureşcisi, İHA muhabirine acıklamalarda bulundu. Final musabakasında oldukca heyecanlandığını, bundan sonra cok daha iyi hazırlanarak, olimpiyat, dunya ve Avrupa şampiyonalarında Turkiye’ye madalyalar kazandırmak istediğini soyleyen Erdin, ikinciliğin guzel bir şey olduğunu ancak gonulde birinciliğin bulunduğunu belirtti. Milli sporcu, konuşmasının devamında şunları soyledi: ‘‘Finale kadar iyi geldim. İyi mucadeleler verdim. Final macında istediğim gibi mac cıkaramadım ve kaybettim, inşallah bundan sonraki musabakalarda ve maclarda daha iyi hazırlanırım. Her zaman olduğu gibi hedefim altın madalya.’’ Bugune kadar kendisine destek veren ve her zaman yanında olan ailesine de teşekkur eden Erdin, ‘‘Başarılı olduğumda değil her zaman benim yanımda oldukları icin aileme, kulubum Corum Belediye Spor'a, antrenorume, belediye başkanıma cok teşekkur ediyorum. Bana dua eden butun ulkemizdeki vatandaşlara teşekkur ederim’’ diye sozlerini tamamladı. İHA __________________