Elif Jale Yeşilırmak: Olimpiyatlarda altın madalya hedefliyorum
Spor Haberleri0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Elif Jale Yeşilırmak: Olimpiyatlarda altın madalya hedefliyorum
-
06-10-2019, 23:53:17Dunya Gureş Şampiyonası’nda kadınlar 59 kiloda gumuş madalya kazanan milli gureşci Elif Jale Yeşilırmak, iki yıl sakatlıktan sonra dunya ikinciliği elde etmenin kendisi icin cok onemli olduğunu soyledi. Dunya Gureş Şampiyonası’nda kadınlar 59 kiloda gumuş madalya kazanan milli gureşci Elif Jale Yeşilırmak, iki yıl sakatlıktan sonra dunya ikinciliği elde etmenin kendisi icin cok onemli olduğunu soyledi. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Papp Laszlo Spor Salonu’nda gercekleştirilen organizasyonda, kadınlar 59 kiloda gumuş madalya kazanan milli gureşci Elif Jale, final karşılaşmasının ardından AA muhabirine acıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle iki yıl minderden uzak kaldığını belirten Elif Jale, "Bu yuzden bu turnuvada dunya ikinciliği elde etmek benim icin cok onemliydi. Olimpiyatlarda altın madalya hedefliyorum. Sakatlıktan sonra donuşumuz cok iyi oldu." diye konuştu. Elif Jale, ilk turda Kanadalı Linda Morais’i 5-3, ceyrek finalde Meksikalı Alejandra Romero Bonilla’yı 3-0, yarı finalde ise Moğolistan’dan Shoovdor Baatarjav’ı 11-1 teknik ustunlukle mağlup etmişti. Final musabakasında Japon Risako Kawai’ye mağlup olan Elif Jale, gumuş madalya almıştı. AA __________________