Olimpiyatlara az bir zaman kala son hazırlıklarını yapan Serbest ve Grekoromen Gureş Milli Takımı sporcuları, antrenman yaptıkları minderde moda cekimi icin objektif karşısına gecti. Pekin Olimpiyatları'na hazırlan milli gureşciler, moda cekimlerinde mankenlik yaptı. Her zaman mayolarıyla cıktıkları minderde bu kez takım elbise giyerek poz veren gureşciler, profesyonel mankenlere taş cıkarttı. Turkiye'nin Pekin'deki en buyuk madalya umutları olan Serbest gureşciler Aydın Polatcı, Ahmet Gulhan, Tevfik Odabaşı, Sezer Akgul, Ramazan Şahin, Serhat Balcı, Hakan Koc ile Grekoromen gureşciler Şeref Eroğlu, Şeref Tufenk, Nazmi Avluca, Soner Sucu, Mehmet Ozal ve Rıza Kayaalp, stylingini Hakan Ozturk'un yaptığı moda cekiminde unlu fotoğrafcı Serdar Onal'a pozlar verdi. Grekoromen ve Serbest Gureş Takımı ile iki ayrı cekim yapan fotoğrafcı Serdar Onal, "Modellerimiz Turkiye'nin olimpiyata hazırlanan şampiyonlarıydı. Cekimleri; onları en iyi tanıyacağımız yerde, kamplarında gercekleştirdik. Hem milli gureşcilerimiz hem de bizim icin cok keyifli bir deneyim oldu. Hepsi de doğal ve samimiydi bu durum pozlara da yansıdı. Millet olarak onları sonuna kadar desteklemeli, yanlarında olmalıyız. Olimpiyatlardan buyuk başarılarla doneceklerine eminim" dedi. Cekimlerin styling calışmasını gercekleştiren Hakan Ozturk de, "Bugune kadar Turkiye'ye en fazla olimpiyat madalyası getiren bir ekiple boyle bir cekim icinde yer almak cok heyecan verici ve gururdu benim icin. Cekim alanı olarak onların kamp alanını kullandık ve duvarlardaki fotoğrafları ve alınan başarıları gorduğumde ne kadar buyuk bir sorumluluk icinde olduğumuzu anladım. O an ve milli gureşcilerimizle tanıştıktan sonra da sanki takımdan biriymişim gibi onları en iyi yansıtacak kareleri duşunerek hareket ettim. Turk halkının onları yalnız bırakmaması lazım cunku onların dualarına ve desteğine ihtiyacları var" dedi. Yoğun bir kamp doneminde boyle bir organizasyonun moral ve motivasyonlarını arttırdığını belirten milli gureşciler de, poz vermenin minderde gureşmekten daha zor olduğunu ifade ettiler. Ajansspor __________________