Grekoromen Milliler hazır!
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Grekoromen Milliler hazır!
-
06-10-2019, 23:48:01Grekoromen Gureş Milli Takımı, Pekin Olimpiyatları oncesinde İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı. Sarıyer'de yoğun bir kamp donemi geciren Grekoromen gureşciler, Pazar akşamı Pekin'e hareket edecek. Hazırlıkların artık son aşamasına geldiklerini belirten Grekoromen Gureş Milli Takımı Teknik Direktoru Salih Bora, takımda her şeyin son derece guzel olduğunu ifade ederek, "Cocuklar cok iyi durumdalar. Cok calıştık, iyi hazırlandık. Artık buyuk bir heyecanla musabakaları bekliyoruz. Hicbir problemimiz yok. Artık cocuklar mindere cıkıp, orada konuşacak" dedi. 66 kiloda mindere cıkacak olan milli gureşci Şeref Eroğlu da Pazar gunu yola cıkacaklarını belirterek, "Olimpiyat tarihi boyunca gureş, her zaman kendisinden beklenenin fazlasını vermiştir. Biz de iyi bir ekibiz. Cok iyi calıştık. Yıldız Tilbe'nin şarkısında soylediği gibi madalyalar uzakta da olsa alıp getirmeye calışacağız" diye konuştu. 96 kilodaki milli gureşci Mehmet Ozal calışmaların son derece iyi gectiğini ifade ederek, "Moralimiz de cok iyi. Hedefimiz, şampiyon olup kursuye cıkmak. Takım olarak hepimiz kursuye cıkmak istiyoruz. İnşallah, bunu başarırız. Grekoromende en az 2-3 madalya alacağımıza inanıyorum" dedi. 12 Ağustos'ta mindere cıkacak ilk gureşci olan Soner Sucu da ilk kez milli mayoyu giydiğini ve ilk kez olimpiyatlara katıldığını belirterek, "Takımda ilk olarak mindere ben cıkacağım. İyi bir başlangıc yapıp benden sonra mindere cıkacak abilerime de moral vermek istiyorum" diye konuştu. Ajansspor __________________