Gureşte 2018 Yılı Hakem Semineri Antalya'da başladı
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Gureşte 2018 Yılı Hakem Semineri Antalya'da başladı
-
06-10-2019, 23:46:44Turkiye Gureş Federasyonu faaliyet programında yer alan 2018 yılı Hakem ve Hakem Gozlemcisi Semineri Antalya'nın Kemer ilcesinde başladı. Turkiye Gureş Federasyonu faaliyet programında yer alan 2018 yılı Hakem ve Hakem Gozlemcisi Semineri Antalya'nın Kemer ilcesinde başladı. 3 gun surecek olan seminerde ilk olarak Merkez Hakem Kurulu, (MHK) hakem talimatı değişiklikleri, gureş kuralları ve genel kurallar uzerinde calışmalar yapılacak. Ayrıca Turkiye Gureş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Cicioğlu ve Gozlemciler Kurulu Başkanı Ender Buyukerşen sunumlar gercekleştirecek. ''VARLIK: 'TURK HAKEMLİĞİ 2018 YILINI BAŞARI İLE TAMAMLADI'' 2018 yılının Turk hakemliği acısından başarılı gectiğini ifade eden Gureş Federasyonu Genel Koordinatoru Adem Varlık, seminerin acılışında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 'Turk hakemliği acısından uluslararası ve yurt ici organizasyonları cok başarılı gecti. Dunya gureş hakemleri ile bizim hakemleri kıyasladığımız zaman, hakemlerimizin ust seviyede olduğunu gormek bizleri camia olarak mutlu ediyor. Bu başarının surdurulebilir olması icin bu eğitim calışmaları sık sık devam edecek. Zaman zaman sorunlar olsa da Turk hakemlerinin hepsine gostermiş oldukları ozveriden dolayı teşekkur ediyorum ve başarılar diliyorum'' dedi. DHA __________________