Turkiye genelinde 2 bin sporcu icinden yapılan secmeler sonunda 11 yaş grubunda 42 ilden 330 sporcu, 12-13 yaş grubunda 42 ilden 330, toplam ise 660 sporcunun katıldığı Minikler Serbest Gureş Turkiye Şampiyonası Ankara'da devam ediyor. Taha Akgul Spor Salonu'nda dun başlayan ve 660 sporcunun katıldığı Minikler Serbest Gureş Turkiye Şampiyonası'nın ikinci gununde madalyalar sahiplerini buldu. Şampiyonanın acılış toreninde konuşma yapan Turkiye Gureş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, "Biz ulke olarak altyapıda cok gucluyuz. Gruplarla birlikte şu an Turkiye Şampiyonası'na 2 bin sporcumuz katılıyor. İnşallah gelecekte bunların icerisinde Taha Akgullerin, Rıza Kayaalplerin cıkacağına inanıyorum. Bu Turkiye Şampiyonası'na katılan başta sporcu kardeşlerimize, antrenorlerimize, idarecilerimize, yoneticilerimize teşekkur ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Dun yapılan elemeler sonunda kilolarında finale cıkan sporcular karşı karşıya geldi. (26 - 30), 38, 44, 52 ve 62 kilolarda madalya kazanan sporcular belli oldu. (26 - 30) kiloda; 1. Ebubekir Gur, 2. Serkan Candar , 3. Y. Emre Battal, 3. Valid Yunusoğlu 38 kiloda; 1. Furkan Kara, 2. Alican Esendere, 3. Cihat Dur, 3. Ali Korkmaz 44 kiloda; 1. Tahir Aydın, 2. E. Hasan Kablan, 3. Fatih Bildiş, 3. H. İbrahim Uzun 52 kiloda; 1. Ferhat Yiğit, 2. Uğurcan Humar, 3. Mustafa Ozbek, 3. Yusuf Bahce 62 kiloda; 1. Fatih Ozgen, 2. Hakan Sarıtaş, 3. Engincan Atalay, 3. O. Yiğit Kole Şampiyona, yarın 34, 41, 48, 57, 68 ve (68 - 78) kilolardaki repesaj ve final musabakaları ile sona erecek. Gazeteler __________________