U23 Gureş Milli Takımı'nda hedef Avrupa şampiyonluğu
Spor Haberleri0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- U23 Gureş Milli Takımı'nda hedef Avrupa şampiyonluğu
-
06-10-2019, 23:17:574-10 Mart tarihleri arasında Sırbistan’ın Novisad kentinde duzenlenecek olan U23 Avrupa Gureş Şampiyonası'na katılacak olan Greko-Romen, Serbest ve Kadın Milli Gureş Takımları hazırlıklarının son aşamasına geldi. 4-10 Mart tarihleri arasında Sırbistan’ın Novisad kentinde duzenlenecek olan U23 Avrupa Gureş Şampiyonası'na katılacak olan Greko-Romen, Serbest ve Kadın Milli Gureş Takımları hazırlıklarının son aşamasına geldi. Zorlu şampiyonada mindere ilk olarak Greko-Romen stildeki gureşcilerimiz cıkacak. Milliler hazırlıklarını Teknik Direktor Salih Bora yonetiminde Bursa TOHM Merkezi'nde gercekleştiriyor. Salih Bora iyi bir hazırlık donemi gecirdiklerini belirterek, "Takım olarak Avrupa gureş şampiyonasına hazırız. U23 Takımı'na cok onem veriyoruz. Burada mucadele eden gureşciler onumuzdeki ve sonraki olimpiyatlarda mucadele etmeyi hedefleyen sporcular. Ben bu gureşcilerin icerisinden olimpiyatlarda bizleri başarıyla temsil edecek sporcular cıkacağına inanıyorum" dedi. U23 Avrupa Gureş Şampiyonası'nda Grekoromen stilde; 55 kiloda Ekrem Ozturk, 60 kiloda Kerem Kamal, 63 kiloda Abdullah Toprak, 67 kiloda Hacı Karakuş, 72 kiloda Cengiz Arslan, 77 kiloda Serkan Akkoyun, 82 kiloda Hasan Basri Yıldırım, 87 kiloda Ali Cengiz, 97 kiloda İbrahim Tığcı ve 130 kiloda Osman Yıldırım yer alıyor. Kadın gureşciler Edirne'de calışıyor Sırbistan’daki şampiyona icin 4 Mart tarihinde Novisad’a hareket edecek olan U23 Kadın Gureş Takımı'nda da zorlu şampiyona icin hazırlıklar suruyor. 10 sıkletin tamamında mucadele edecek olan ay-yıldızlılarda Teknik Direktor Efrahim Kahraman takımın performansından memnun olduğunu soyleyerek, “U23 ve A takımımızla birlikte başarılı bir calışma donemi geciriyoruz. Son yıllarda takım olarak ustune koyarak ilerliyoruz. Başarılı sonucların altına imza atıyoruz. Ben Sırbistan’dan yine başarılarla doneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. U23 Avrupa Gureş Şampiyonası'nda Kadınlarda şu isimler bulunuyor: 50 Kilo: Aynur Erge 53 Kilo: Zeynep Yetgil 55 Kilo: Eda Tekin 57 Kilo: Elif Yanık 59 Kilo: Hatice Ece Tekin 62 Kilo: Derya Bayhan 65 Kilo: Aslı Tuğcu 68 Kilo: Kadriye Aksoy 72 Kilo: Beste Altuğ 76 Kilo: Ayşegul Ozbeğe Serbest gureşciler şampiyonaya 6 Mart'ta gidecek U23 Avrupa Gureş Şampiyonası hazırlıklarını Elmadağ kamp eğitim merkezinde surduren Serbest Gureş Takımı, zorlu şampiyona icin 6 Mart tarihinde yola cıkacak. Teknik Direktor İshak İrbayhanov, Avrupa şampiyonası icin hazırlıklarının tum hızıyla surduğunu ifade ederek, “Artık sayılı gunler kaldı. Kadromuzu belirledik ve calışmalarımızın son aşamasına geldik. Hedefimiz takım halinde ilk uce girmek" diye konuştu. Şampiyonada serbest stilde olan sporcular ise şunlar: 57 Kilo: Şaban Kızıltaş 61 Kilo: Selahattin Sert 65 Kilo: Selim Kozan 70 Kilo: Omer Faruk Cayır 74 Kilo: Fazlı Eryılmaz 79 Kilo: Ramazan Sarı 86 Kilo: Arif Ozen 92 Kilo: Erhan Yaylacı 97 Kilo: İbrahim Ciftci 125 Kilo: Huseyin Civelek Gunluk gazeteler. __________________