Sarıyer’deki gureş tesisleri yenilendi
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Sarıyer’deki gureş tesisleri yenilendi
-
06-10-2019, 23:06:22Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla Sarıyer Mersinli Ahmet Gureş Kamp Eğitim Merkezi tadilattan gecirildi. Gureş milli takımlarının kamp yaptığı İstanbul’daki Sarıyer Mersinli Ahmet Gureş Kamp Eğitim Merkezi yenilendi. Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla tadilattan gecirilen tesisler, gureşcilerin daha iyi calışma ve dinlenmelerini sağlayacak hale getirildi. Boyası yapılan tesislerde başta yemekhane olmak uzere odalar ve dinlenme alanları yeniden dizayn edildi. Yapılan cevre duzenlenmesiyle daha modern bir gorunume kavuşan tesislerin koridorlarına başarılı gureşcilerin fotoğrafları asıldı. Grekoromen Gureş Milli Takımı Teknik Direktoru Salih Bora, Sarıyer Mersinli Ahmet Gureş Kamp Eğitim Merkezi’nin kendileri icin cok onemli bir tesis olduğunu belirterek, "Bircok olimpiyat, dunya ve Avrupa şampiyonu kardeşimiz buradan yetişti. Biz burayı kullanmak istiyoruz. Gunumuzun şartlarına hazır olması icin başta Sayın Bakanımız olmak uzere Spor Genel Mudurumuz, Gureş Federasyonu Başkanımız ve katkısı gecen herkese teşekkur ediyoruz. İnşallah burada daha nice şampiyonlar cıkmaya devam edecek." diye konuştu. Grekoromen Gureş Milli Takım Koordinatoru Ata Karataş ise tesislerin uzun yıllardır gureş sporuna hizmet ettiğini anlatarak, "Burası 40 yıldır gureşin hizmetinde. Burada cok onemli gureşciler yetişti. Sayın Genclik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla tadilat başladı. Katkılarından dolayı Genclik ve Spor İl Mudurluğu, ilce mudurluğu ile İstanbul Buyukşehir Belediyesi’ne cok teşekkur ediyoruz." ifadelerini kullandı. AA __________________