2. Uluslararası Yasemin Adar Gureş Turnuvası tamamlandı
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- 2. Uluslararası Yasemin Adar Gureş Turnuvası tamamlandı
-
06-10-2019, 23:03:21Balıkesirli Dunya Şampiyonu Yasemin Adar adına 2.Uluslararası Yasemin Adar Gureş Turnuvası yapıldı. Yasemin Adar, adına duzenlenen torende yıldız sporculara odullerini taktim etti. Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonunda gercekleştirilen 2.Uluslararası Yasemin Adar Gureş Turnuvası, Kucuk Minik kızlar ve Buyuk Minik kızlar olmak uzere 2 kategoride 11-12-13 ve 13-14-15 yaş grubunda sporcular kıyasıya mucadele etti. Yasemin Adar Gureş turnuvasına 20 ilden 30 kulup ve 300 sporcu katıldı. Yasemin Adar Gureş Turnuvasında gun boyu devam eden gureşlerde kıyasıya rekabet yaşanırken; adına turnuva duzenlenmesinin mutluluğunu yaşayan Dunya Şampiyonu Yasemin Adar gun boyu minik bayan gureşcileri yalnız bırakmadı. Turnuvanın acılış konuşmasını yapan Genclik ve Spor İl Muduru Lokman Arıcıoğlu, "Yasemin Adar’ın Balıkesir’imiz icin buyuk bir gurur kaynağı ve bundan sonra yetişecek minik kızlarımız icin ne denli onemli bir rol model olduğunun onemine biliyoruz. Geleneksel hale gelen bu turnuvanın her zaman destekcisi olacağız. Turnuvaya katılan sporculara başarılar diliyorum. Sporcuları destekleyen, yalnız bırakmayan velilerimize teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu. Turnuva sonunda derece elde eden sporculara odulleri, İl Muduru Lokman Arıcıoğlu, Şube Muduru Nurullah Yıldız ve Karesi İlce Muduru Adem Ozbay ve adına turnuva duzenlenen İlk Kadın Dunya Şampiyonu Gureşcimiz Yasemin Adar tarafından takdim edildi. İHA __________________