Dunya Şampiyonı Şeref Eroğlu, Avrupa Şampiyonası’na katılmayacağını acıkladı. Dunya ve Avrupa Şampiyonu gureşcimiz Şeref Eroğlu, nisan ayında Sofya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmayacağını acıkladı. Olimpiyat ikincisi, Dunya ve Avrupa Şampiyonu 66 kilo gureşcimiz Şeref Eroğlu, 14 Nisan tarihinde Sofya'da yapılacak Avrupa Grekoromen Gureş Şampiyonası'nda mindere cıkmayacak. Eroğlu, Dunya ve Olimpiyat şampiyonluğunu hedeflediği icin yeni başkan Osman Aydınbak ve teknik direktor Seckin Saruhan'la dun yaklaşık iki saat suren bir toplantı yaptı. Toplantıda milli gureşci Atina Olimpiyatları'nda finalde yenildiği Ferit Mansurov'un bu şampiyonada gureşmeyeceğini belirterek, "Şimdi ben Avrupa Şampiyonu olduğum takdirde herkesin gozu benim uzerimde olacak. Ben artık Avrupa Şampiyonası'na doydum. Hedefim ikinci kez Dunya Şampiyonu ve Pekin'de Olimpiyat Şampiyonu olmak. Olimpiyat oncesi musabakaya katılmak yoruyor. Bu nedenle Avrupa Şampiyonası'na katılmayacağım. Benim yerime 63 kiloda Dunya Gencler Şampiyonu Refik Ayvazoğlu katılacak" diye konuştu. Şeref Eroğlu moral olması amacıyla şampiyonaya goturulecek. Sabah 21 Mart 2007 11:15 __________________