Hamza'dan kotu haber !
Spor Haberleri0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamza'dan kotu haber !
-
06-10-2019, 23:02:43Olimpiyat, Dunya ve Avrupa şampiyonluklarıyla "Asrın Gureşcisi" unvanını alan Hamza Yerlikaya'dan, Avrupa Şampiyonası oncesi kotu haber geldi. Başarılı sporcumuz sakatlığı nedeniyle Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da gercekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nda mucadele eemeyecek. Başarılı sporcu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, bir suredir devam eden boynundaki rahatsızlığının surduğunu belirterek, ''17-22 Nisan tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da gercekleştirilecek Avrupa Şampiyonası'nda milli takımdaki yerimi alamayacağım'' dedi. Bir aksilik olmadığı takdirde yine Bulgaristan'a giderek orada arkadaşlarına destek vereceğini belirten Hamza, ''Şimdi calışmalarımı Dunya Şampiyonası hedefiyle devam ettireceğim. Orası cok onemli, cunku 2008 Olimpiyat Oyunları barajı o organizasyon olacak'' diye konuştu. OĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ Hamza Yerlikaya, Fatih'te bulunan Ozel Sultan Fatih Koleji'ni ziyaret ederek, oğrencilerle bir araya geldi. Oğrencilerin oylarıyla belirlenen, ''Yılın Ornek Sporcusu'' odulunu alan Hamza, daha sonra kendisine yoneltilen soruları da yanıtladı. Gureşe başlamasıyla ilgili olarak Hamza Yerlikaya, ''Ben aslında futbolu cok seviyordum ve futbol oynuyordum. Fenerbahce taraftarıyım. O donem gureş yapan ağabeyim, 'Cok zayıfsın. Boyle futbolcu olmaz. Gel once gureşte calış, sonra futbol oynarsın' dedi ve ben de bu şekilde gureşe başlamış oldum, ama biz tabii ki ailece gureşciydik'' diye konuştu. Başarılı sporcu, oğrencilere de hangi hedefte olurlarsa olsunlar, cok calışmaları gerektiği oğudunu verdi. __________________