Şampiyon Gureşciler Okullarını Gururlandırdı
Spor Haberleri0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Şampiyon Gureşciler Okullarını Gururlandırdı
-
06-10-2019, 23:01:35Şampiyon gureşciler okullarını gururlandırdı Ortaoğretim Kurumları arası Grekoromen Gureş İl Birinciliği musabakalarında takım halinde ilk sırayı elde eden Fatsa Ataturk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi oğrencileri, okullarına buyuk gurur yaşattı. 6 Kasım 2007, 16:1 30-31 Ekim 2007 tarihleri arasında Ordu Durugol Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılan ve il ve ilceler genelinden 10 takımın katıldığı 17-18 yaş Ortaoğretim Kurumları Arası Grekoromen Gureş İl Birinciliği musabakalarında, Fatsa Ataturk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Grekoromen Gureş Takımı 4 altın, 5 gumuş madalya kazanarak il birincisi olurken, 17-18 Yaş Serbest Gureş Takımı da 1 altın, 5 gumuş, 1 bronz madalya alarak il ikincisi oldu. Okul Muduru Abdullah Ozkan, okulda duzenlenen torende, il birincisi ve il ikincisi olan oğrencileri tebrik etti. Grekoromen Gureş Takımı'nda altın madalya kazanan oğrencilerin, 63 kilogramda Davut Copoğlu, 74 kilogramda Ercan Kocakoc, 96 kilogramda Emre Erbek ve 96 kilogramda Murat Muslu'nun olduğu bildirilirken, Serbest Gureş Takımı'nda ise 74 kilogramda Enes Selim Dortterler altın madalyanın sahibi oldu. Fatsa Ataturk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Muduru Abdullah Ozkan, okulda duzenlenen torende il birincisi ve il ikincisi olan oğrencileri ve Beden Eğitimi Oğretmeni Gureş Takımı Calıştırıcısı Fatih Şahin'i tebrik ederek, "20-21 Kasım 2007 tarihleri arasında Corum'da yapılacak olan grup musabakalarında da oğrencilerimizden başarı bekliyoruz. Bu oğrencilerimizin Turkiye finallerine katılacağından eminim" dedi. __________________