Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e Ankara Golbaşı İncek'te villa satarak medyada yer alan Doğan Emlak'ın sahibi Doğan Cağatay, aynı zamanda Şeref Eroğlu'nun da cok yakın arkadaşı. Cağatay hem Turk Milli Takımı'na, hem de Eroğlu'na destek vermek icin Cin'e kadar geldiğinde herhalde kimse 'Guney Afrikalı bir gureşciye antrenorluk' yapacağını duşunmemişti. Cağatay, Dunya Gureş Şampiyonası'nda, kimseye caktırmadan Guney Afrikalı Lafa'ya antrenorluk yaptı. KİMSE FARK ETMEDİ Grekoromende 84 kiloda mindere cıkan Guney Afrikalı Ike Bela Lafa'nın antrenoru gelmeyince, hakemler de macı başlatamayacaklarını bildirdiler. Lafa kendisine antrenor ararken imdadına Cağatay yetişti. Minder kenarında duran Guney Afrika Milli Takımı'nın eşofmanını uzerine geciren Cağatay, Lafa'nın macı kazanması icinel-kol hareketleri ile taktik bile verdi, hatta terini bile sildi ama başarılı olamadı. Cağatay, şunları soyledi. "Benim mesleğim emlakcılık. Sayın Cumhurbaşkanımıza villa satarken bile bu kadar zorlanmamıştım. Baktım ki; Guney Afrikalı sporcu minder kenarında sağa-sola bakıyor. Yanında da kimse yok. Ben de o sıra Şeref Eroğlu'yla konuşuyordum. Birisinden yardım ister gibi hali vardı. Minder kenarında eşofmanı gordum ve giyiverdim. Kimse fark etmeden de kenarda antrenorluk yaptım. Cok zor bir meslekmiş. Bizim tribunden gorduğumuz gibi değilmiş. Hele yabancı bir sporcuya hic anlamadığım bir dilde, Turkce taktik vermek daha zormuş. El-kol hareketleriyle durumu idare ettim. Rakibin kim olduğunu bile bilmiyorum. Ancak yenildik. Bu da benim ilk ve son antrenorluğum oldu." __________________