"Hedeflerimize doğru ilerliyoruz"
Spor Haberleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- "Hedeflerimize doğru ilerliyoruz"
-
06-10-2019, 22:55:09"Hedeflerimize doğru ilerliyoruz" Gureş Federasyonu Başkanı Recai Ustaoğlu, Grekoromen Gureş Milli Takımı'nın Dunya Şampiyonası'nda birinciliği elde etmesinden sonra yaptığı acıklamada, ''Soz verdiğimiz hedeflere adım adım ilerliyoruz'' dedi. Turkiye'nin grekoromen stilde bu yıl yıldızlarda Avrupa Şampiyonu, genclerde Avrupa Şampiyonu ve Dunya ikincisi, buyuklerde ise Avrupa ve Dunya Şampiyonu, Dunya Kupası birincisi olduğunu, serbest stilde ise gencler kategorisinde Avrupa ikinciliği ve Dunya dordunculuğunun elde edildiğini hatırlatan Ustaoğlu, ''Goreve geldiğimizde 1 yılda kazanılan madalya sayısını 150'den 258'e cıkarmıştık. Bu yıl şu ana kadar 296 madalyaya ulaştık. Bu başarıları iyi niyetle birlik ve beraberlik icerisinde calışmamıza bağlıyorum. Ayrıca, bize desteklerinden dolayı sayın Başbakanımıza, Bakanımıza ve Genclik Spor Genel Mudurumuze teşekkur ediyoruz'' diye konuştu. Federasyon başkanı olarak gorev yaptığı sure icerisinde son derece başarılı olduğuna inandığını kaydeden Ustaoğlu, şoyle devam etti: ''Goreve 4 yıl icin getirilmiştim. Henuz programımızı tamamlamış değiliz. Bizim asıl hedefimiz Pekin Olimpiyatları. Projelerimizi ona gore hazırladık. Ekibimizle oturup konuşacağız. Onların da onayı olursa yeniden federasyon başkanlığına aday olma duşuncesindeyim.'' __________________