Eroğlu'nun hedefi altın Dunya ve Avrupa Şampiyonu Milli Gureşci Şeref Eroğlu, eylul ayında Azerbaycan'ın başkenti Baku'de yapılacak dunya şampiyonasında altın madalya icin gureşeceğini soyledi. Eroğlu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Avrupa Şampiyonası'nı pas gecmesinin iyi olduğunu, bu sayede dinlenme fırsatı bularak, dunya şampiyonasında daha başarılı olmak icin zaman kazandığını ifade etti. Gureş sporunu 18 yıldan beri surdurduğunu ve bir cok başarılara imza attığını belirten Eroğlu, şu bilgileri verdi: ''Dunya Şampiyonası'nda altın madalya icin mindere cıkacağım. 18 yıldan beri gureş yapıyorum. Hayatım kamplarda ve musabakalarda gecti. Bu musabakalardan pek coğunda madalya aldım. Ama bazen dinlenmek gerekir. İşte, bu yıl ben oyle yaptım. Bu da moralimi ve performansımı olumlu yonde etkiledi. Kazakistan kampı oncesinde kendimi gayet zinde hissediyorum. Azerbaycan'da dunya şampiyonu olarak 2008'de Cin'in başkenti Pekin'de duzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'na buyuk bir moralle gitmek istiyorum.'' Kaynak: AA __________________