Şampiyon gureşci Suleyman Atlı'ya coşkulu karşılama
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Şampiyon gureşci Suleyman Atlı'ya coşkulu karşılama
-
06-10-2019, 22:52:22AVRUPA Gureş Şampiyonası erkekler serbest stil 57 kilogramda altın madalya kazanan Suleyman Atlı, memleketi Muğla'nın Fethiye ilcesinde coşkuyla karşılandı. Romanya'nın başkenti Bukreş'te duzenlenen organizasyonda finalde Rus rakibi Muslim Sadulaev'i de mağlup ederek şampiyon olan Suleyman Atlı'nın Dalaman Havaalanı'na geleceğini duyan Fethiye ve Seydikemer'deki sevenleri ile yakınları, onlarca araclık konvoyla havalimanına gitti. Atlı, Dalaman'da davul zurnalarla karşılanırken, annesi Zehra Atlı ile babası Ziya Atlı, şampiyon oğullarına cicek verdi. Suleyman Atlı, havaalanından, "Seninle gurur duyuyoruz şampiyon" yazılı afişler ve Ay-Yıldızlı bayraklar asılı arac konvoyu eşliğinde Fethiye Belediyesi onune geldi. Şampiyon gureşciyi belediye onunde bandonun caldığı marşlar eşliğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca karşıladı. Burada sevenleri bol bol fotoğraf cektirirken bir konuşma yapan Suleyman Atlı, "Romanya'da duzenlenen Buyukler Avrupa Gureş Şampiyonası'nda 57 kilogramda şampiyon oldum. Fethiye ve Turk halkının duaları şampiyonluğunda onemli bir etkendir. Dualarını esirgemeyen herkese teşekkur ediyorum. Şimdi 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Dunya şampiyonluğu icin hazırlanacağım. Havaalanına kadar gelerek bana destek olan aileme ve tum dostlara teşekkur ediyorum. Bu başarının perde arkasında cok buyuk emekler var" dedi. İHA __________________