Gureş camiası iftar yemeğinde bir araya geldi
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Gureş camiası iftar yemeğinde bir araya geldi
-
06-10-2019, 22:51:32Turkiye Gureş Federasyonunun (TGF) geleneksel iftar yemeği, bu yıl da gureş camiasını bir araya getirdi. Yemekte acıklamalarda bulunan TGF Başkanı Musa Aydın, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda tarih yazmak istediklerini dile getirdi. Turkiye Gureş Federasyonu’nun geleneksel iftarı İstanbul'da bir otelde duzenlendi. İftarda acıklamalarda bulunan TGF Başkanı Musa Aydın, "Goreve geldiğimiz 2015 yılından sonra Avrupa şampiyonalarında İstiklal Marşımızı okuttuk. Avrupa'ya İstiklal Marşı’mızı ezberlettik. Tum bu başarılara imza atan tum sporcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca bu sene 16 madalya kazanarak Cumhuriyet tarihinde bir ilki gercekleştirdik. Gercekten buyuk bir başarıya imza attık" şeklinde konuştu. “2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da başarılı olacağımıza inanıyorum" 2020 Tokyo Olimpiyatları’na dair hedeflerinden de bahseden Başkan Aydın, şunları soyledi: "Bu sene yapılacak Dunya Gureş Şampiyonası bizim icin cok onemli. Burada ilk 6'ya girecek sporcularımız olimpiyat icin kota alacak. Bizim hedefimiz kota almak değil. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda tarih yazmak istiyoruz. Calışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gecmişte olduğu 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu Ramazan Ayı'nın bizlere olimpiyatlar oncesi şans getirmesini diliyorum. “Cumhurbaşkanımıza şukranlarımı sunuyorum” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a spora verdiği katkılardan dolayı teşekkur eden Musa Aydın, "Bizim sporcularımız şampiyon olduklarında daha terleri soğumadan arayıp tebrik ediyorlar. Bu durum bizim sporcularımızı cok motive ediyor. Bundan dolayı ulke olarak cok şansı olduğumuzu duşunuyorum. Kendilerine şukranlarımı arz ediyorum. Ayrıca Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkur ediyorum" ifadelerini kullandı. İHA __________________