Musa Aydın: "2020 Tokyo Olimpiyatları’nda tarih yazmak istiyoruz"
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Musa Aydın: "2020 Tokyo Olimpiyatları’nda tarih yazmak istiyoruz"
-
06-10-2019, 22:51:30Turkiye Gureş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda tarih yazmak istediklerini soyledi. Federasyonun İstanbul’da bir otelde duzenlediği geleneksel iftar yemeğine Başkan Musa Aydın, yonetim kurulu uyeleri ile gureş camiasının onde gelen isimleri katıldı. Turkiye Gureş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda tarih yazmak istediklerini soyledi. Federasyonun İstanbul’da bir otelde duzenlediği geleneksel iftar yemeğine Başkan Musa Aydın, yonetim kurulu uyeleri ile gureş camiasının onde gelen isimleri katıldı. Burada basın mensuplarına acıklamada bulunan Başkan Musa Aydın, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu belirterek, "Bu sene yapılacak Dunya Gureş Şampiyonası bizim icin cok onemli. Burada ilk 6’ya girecek sporcularımız olimpiyat icin kota alacak. 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda tarih yazmak istiyoruz. Calışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gecmişte olduğu gibi 2020 Olimpiyatları’nda da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu ramazan ayının bizlere olimpiyatlar oncesi şans getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. "Avrupa’ya İstiklal Marşı’mızı ezberlettik" Musa Aydın, goreve geldikleri gunden itibaren Avrupa’da başarılı sonuclara imza attıklarını aktararak, "2015 yılından sonra Avrupa şampiyonalarında İstiklal Marşı’mızı okuttuk. Avrupa’ya İstiklal Marşı’mızı ezberlettik. Tum bu başarılara imza atan sporcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca bu sene 16 madalya kazanarak Cumhuriyet tarihinde bir ilki gercekleştirdik. Gercekten buyuk bir başarıya imza attık." şeklinde goruş belirtti. Turkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sporun icinden geldiğini ifade eden Aydın, "Bizim sporcularımız şampiyon olduklarında daha terleri soğumadan arayıp tebrik ediyorlar. Bu durum sporcularımızı cok motive ediyor. Bundan dolayı ulke olarak cok şanslı olduğumuzu duşunuyorum. Kendilerine şukranlarımı arz ediyorum. Ayrıca Genclik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkur ediyorum." değerlendirmesinde bulundu. AA __________________