Şeref Eroğlu'na saldırı! Grekoromen Gureş Milli Takımı'nın Avrupa ve Dunya Şampiyonu sporcusu Şeref Eroğlu'nun bugun Ankara'da başlayan lig musabakaları oncesi İstanbul Buyukşehir Beldiyespor yoneticisi Hasan Huseyin Yaşar'ın saldırısına uğradığı oğrenildi. İstanbul Buyukşehir Belediyespor'dan bu sezon başında, Konya Şekerspor'a transfer olan Şeref Eroğlu, takımının Ankara'da yapacağı lig musabakalarında gureşmek icin başkente geldiğini, salonun koridorunda musabaka saatini beklerken, arkasından yaklaşan İstanbul Buyukşehir Belediyespor'un gureş şubesinden sorumlu yoneticisi Hasan Huseyin Yaşar'ın ''Bize karşı gureşmeyeceksin. Buradan defol git.'' diyerek kendisine saldırdığını ve iterek, demirlerin uzerine duşmesine neden olduğunu soyledi. Eroğlu, Hasan Huseyin Yaşar'ın saldırısı sonucu boynunda tırnak yaraları oluştuğunu ifade etti. Bunun uzerine milli gureşci Eroğlu,once Yaşar Doğu Spor Salonu'ndaki doktordan, daha sonra da Adli Tıp'tan ''Gureşemez'' raporu aldığını ve savcılığa da suc duyurusunda bulunduğunu belirtti. Şeref Eroğlu'nun şikayetci olduğu Hasan Huseyin Yaşar'ın ise Ankara'dan ayrıldığı icin ifadesinin alınamadığı oğrenildi. Milli gureşci Şeref Eroğlu, sezon başında İstanbul Buyukşehir Belediyespor'dan, Konya Şekerspor'a transfer olmasının ardından, milli takımın iki onemli sporcusu Bunyamin Emik ile Bayram Ozdemir'in de İstanbul Buyukşehir Belediyespor'dan, Konya Şekerspor'a geldiğini hatırlatarak, ''İstanbul Buyukşehir Belediyespor, gectiğimiz hafta katıldığı Avrupa Şampiyon Kulupler Kupası musabakalarında başarılı olamadı. Herhalde Hasan Huseyin Yaşar bunun icin beni sorumlu tutuyor. Kendisiyle daha onceden hicbir tartışmamız olmamıştı. Bana yaptığı saldırı nedeniyle buyuk şaşkınlıkla yaşadım'' diye konuştu. Hasan Huseyin Yaşar, daha once Gureş Federasyonu'nda grekoromen stilden sorumlu asbaşkan olarak gorev almış, fakat daha sonra başkan Recai Ustaoğlu ile goruş ayrılığına duşerek, federasyon yonetiminden ayrılmıştı. __________________