Avrupa şampiyonu Feyzullah Akturk'e memleketi Akhisar'da karşılama
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Avrupa şampiyonu Feyzullah Akturk'e memleketi Akhisar'da karşılama
-
06-10-2019, 22:48:00İSPANYA'DA duzenlenen Gencler Gureş Avrupa Şampiyonası'nda yarışan Akhisarlı Feyzullah Akturk, tum rakiplerini yenerek altın madalya kazandı ve Avrupa'nın zirvesine cıktı. Turkiye'ye buyuk bir gurur yaşatan Feyzullah Akturk, memleketi Akhisar'a gelerek sevincini hemşehrileriyle paylaştı. İSPANYA'DA duzenlenen Gencler Gureş Avrupa Şampiyonası'nda yarışan Akhisarlı Feyzullah Akturk, tum rakiplerini yenerek altın madalya kazandı ve Avrupa'nın zirvesine cıktı. Turkiye'ye buyuk bir gurur yaşatan Feyzullah Akturk, memleketi Akhisar'a gelerek sevincini hemşehrileriyle paylaştı. Mehter marşı eşliğinde atlarla karşılanan genc şampiyon, Akhisar Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek Kaymakam Sabit Kaya, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı ve Bedri Turk, meclis uyeleri, ailesi ve sevenleri ile bir araya geldi. Avrupa şampiyonu Feyzullah Akturk'u cicekle karşılayan Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, ata sporumuz olan gureşte kazanılan bu buyuk başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Genc sporcumuzu tebrik ederim. Gencler Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı altın madalya ile sadece Akhisar'a değil, tum Turkiye'ye bir gurur yaşatmıştır. Başarılarının devamını dilerim" dedi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da, kazandığı derece ile Gencler Avrupa Şampiyonası'nda Turk bayrağını dalgalandıran Feyzullah Akturk'u tebrik ederek bir sure sohbet etti. Başkan Besim Dutlulu, "Şehrimize boyle bir gurur yaşattığı icin genc sporcumuzu yurekten kutlarım. Ata sporumuz gureşte kazandığımız bu başarı, inanıyorum ki artarak devam edecektir. Akhisar cok yetenekli sporculara sahip bir şehir. Genc yeteneklerin guzel bir eğitimle, şanlı bayrağımızı dunyada zirveye taşıyacaklarına inanıyorum. Biz Akhisar Belediyesi olarak gencleri ve amator spor kuluplerini cok onemsiyoruz. Bu konuda elimizden gelen her turlu desteği vermeye hazırız. Ben, genc şampiyonumuzu bir kez daha tebrik ediyor, bir sonraki başarısının olimpiyat şampiyonluğu olmasını diliyorum. Başarısı daim olsun" ifadelerini kullandı. Feyzullah Akturk ise "Guzel dilekleriniz icin cok teşekkur ederim. Kazandığım zafer icin mutluyum. Bunun icin cok calışmıştım. Calışmaya da devam edeceğim. İnşallah bir sonraki hedefim olimpiyat şampiyonluğu olacak" dedi. Protokol uyeleri ile bir sure sohbet eden Akturk, daha sonra hatıra fotoğrafı cektirdi. Feyzullah Akturk, mehter marşı, atlar ve arac konvoyu eşliğinde Akhisar sokaklarını turladı. Gazeteler __________________