Kırkpınar’ın favorileri yine altın kemerin peşinde
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kırkpınar’ın favorileri yine altın kemerin peşinde
-
06-10-2019, 22:47:17Antalyalı başpehlivanlar İsmail ile Turan Balaban kardeşler ile Ali Gurbuz, yine Antalyalı başpehlivan Orhan Okulu’da olan altın kemeri, bu sene de turizmin başkentine kazandırmanın peşinde olduklarını bildirdi. Antalyalı başpehlivanlar İsmail ile Turan Balaban kardeşler ile Ali Gurbuz, yine Antalyalı başpehlivan Orhan Okulu’da olan altın kemeri, bu sene de turizmin başkentine kazandırmanın peşinde olduklarını bildirdi. Antalya Buyukşehir Belediyesinden yapılan acıklamaya gore, başpehlivanlar İsmail Balaban, kardeşi Turan Balaban ile Ali Gurbuz, Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Mudurluğu (ASAT) Spor Kulubune transfer oldu. Transferin ardından başpehlivanlar Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek’i makamında ziyaret etti. Kırkpınar’da er meydanına cıkacak tum gureşcilere başarı dileyen Başkan Bocek, "Bu yıl Kırkpınar’da altın kemer inşallah yine Antalya’nın olacak." ifadesini kullandı. Eski Serik Belediyespor gureşcisi, başpehlivan Ali Gurbuz ise 658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Gureşleri’nde İsmail Balaban ile finalde karşılaşmak istediğini aktardı. 650. ve 651. Kırkpınar Yağlı Gureşleri birincisi Gurbuz, "658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Gureşleri’nde altın kemeri bir kez daha Antalya’ya getiririz diyorum. Ben alamazsan, İsmail alsın en buyuk hedefim bu. İnşallah, finalde ikimiz denk geliriz. Temennim bu yonde." şeklinde goruş belirtti. Daha once kardeşi ile Konyaaltı Belediyesi adına gureşen başpehlivan İsmail Balaban da kamp calışmalarına devam ettiklerini belirtti. 652 ve 656. Kırkpınar Yağlı Gureşleri birincisi İsmail Balaban, "Altın kemeri yeniden Antalya’ya getirmek istiyorum." acıklamasını yaptı. Antrenor Hasan Aydın da Antalya Buyukşehir Belediyesi sporcularının bu yıl Kırkpınar’da altın kemer kazanması hedefiyle yoğun calıştıklarını kaydetti. Altın kemer, 657. Tarihi Kırkpınar Gureşleri’ni kazanan Antalyalı başpehlivan Orhan Okulu’da bulunuyor. Gazeteler __________________