Dunya Aba Gureşi Federasyonundan, Bahcelievler Belediyesine ziyaret
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Dunya Aba Gureşi Federasyonundan, Bahcelievler Belediyesine ziyaret
-
06-10-2019, 22:39:55Dunya Aba Gureşi Federasyon Genel Başkanı Prof. Dr. İbrahim Oztek, Bahcelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamında ziyaret ederek kendisini Hatay’da duzenlenecek 10. Uluslararası Dunya Aba Gureşi Şampiyonası’na davet etti. Oztek, aba gureşini Bahcelievler’e de taşımak istediklerini belirtti. Dunya Aba Gureşi Federasyon Genel Başkanı Prof. Dr. İbrahim Oztek, Bahcelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamında ziyaret etti. 31 Ağustos’ta Hatay’da duzenlenecek olan 10. Uluslararası Aba Gureşi Dunya Şampiyonası'na Başkan Bahadır’ı davet eden Oztek, “Başkanımızı bir sporcu olması nedeniyle ziyaret ediyoruz. 30-40 yıllık siyah kuşak olarak bir judocu kendisi. Uzun yıllar minderde mucadeleler verdi ve bir spor adamı kendisi. Ayrıca ikimiz de meslektaşız ve doktoruz. Eğer zamanı musait olursa bu ayın sonunda 31 Ağustos ve 1 Eylul’de Hatay’da 50’ye yakın ulkeden katılımın yapılacağı 10. Uluslararası Aba Dunya Şampiyonası'na davet ediyoruz. Hatta ben Hatay’daki gureşi Bahcelievler’e taşımak isterim. Burada guzel calışmalar yaparız” dedi. Bahadır: “Aba gureşinin Bahcelievler’de olmasından onur ve gurur duyarız” Spora ve gureşe her zaman destek vereceklerini belirten Bahcelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ise, “Hocamız bizim icin cok değerli. Hem judo hem de tıp alanında bizim hocamız. Onun onderliğinde judoyu, sporu bilimsel olarak yapanlardanız. Biz de Bahcelievler Belediyesi olarak judoya, aba gureşine destek olmak isteriz. Burada calışmalar yapmak isteriz. Ata sporumuzu oğretmemiz asıl amac. Genlerimizi zehirlerden ve yeni cağın hastalığı olan teknolojiden kurtarmak isteriz. Başkanımızın nazik daveti icin teşekkur ediyorum. Fırsat ve zamanımız olursa katılmak isteriz. Aba gureşinin Hatay’ın dışında Bahcelievler’de olmasından onur ve gurur duyarız. Eğer bir katkımız olursa Bahcelievler Belediyesi olarak bunu yapmak isteriz” ifadelerini kullandı. Dunya Aba Gureşi Federasyon Genel Başkanı Prof. Dr. İbrahim Oztek ve beraberindeki heyet ziyaret sonunda, Bahcelievler Belediye Başkan Dr. Hakan Bahadır’a bir takım hediyeler de takdim etti. AA __________________