Berdych, Davis Kupası’nda mucadele etmeyecek
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Berdych, Davis Kupası’nda mucadele etmeyecek
-
06-10-2019, 22:01:02Cek tenisci Tomas Berdych, bundan boyle Davis Kupası’nda mucadele etmeyeceğini duyurdu. Cek tenisci Tomas Berdych, bundan boyle Davis Kupası’nda mucadele etmeyeceğini duyurdu. Tek erkeklerde dunya sıralamasının 16. basamağında yer alan Berdych, Instagram hesabından yaptığı acıklamada, "En guzel tenis bolumlerinden birinin sonuna geldim. İki kez birlikte Davis Kupası’nı kazandığım Cek Milli Takımı’nın bir parcası olmaktan dolayı gercekten mutluluk duydum." ifadelerini kullandı. Şu anda 32 yaşında olduğunu aktaran Cek tenisci, "Gordum ki dinlenmeden ust duzey seviyelerde iyi bir performans sergileyemeyeceğim. Kariyerime devam etmek icin biraz enerji biriktirmem gerekiyor. Davis Kupası benim icin her zaman unutulmaz bir tecrube olarak hafızamda kalacak. Ancak bu turnuvada cok fazla enerji harcadım. Bu nedenle bir daha Davis Kupası’nda yer almayacağım." değerlendirmesinde bulundu. Cekya Milli Takımı’nda 2003’ten beri oynayan Berdych, takımıyla Davis Kupası’nı iki kez kazandı. Kaynak Gazeteler __________________