Sell 83 level karus prıest yenı konu
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell 83 level karus prıest yenı konu
-
06-10-2019, 21:54:39Selamun Aleykum arkadaşlar. Karakter genieli legal bi şekilde 83 olmuştur. 70 ve. 80 questleri invertoryde. Karakterde 02 Mart itibariyle 650 saat war pre mevcuttur. 22 + K national point ve artmakta. Full expte olduğu icin skilleri acil değil ama acmaya ugrasiyorm.Acilan skill olursa satilmadan once guncel olarak ekleyecegim.Tabi fiyatini da yansitip Karakter 83 % 3.36 suan Kalan eslant gorevlerı en asagı %15 rahat yapar ve kolay olanlar. Ringlı - Ringsiz satabılrım onu konusurz.Ring aiciya ait olur. Ayrıca Elden İzmir - İstanbul - Ankara - Igdır - Bursa Sehırlerınden yapabılır. Isteyen olursa komısyonu % 50 % 50 bolsp oyundor vb sıtedende yapabılrz. Gelelim fiyata : Karakter icin 800 TL istiyorum.Fazla diyen olabilir ama 1 ay boyunca uykusuz kaldim bana gore karsiligi bu. Ek olarak karakterde Glass belt te mevcut.Onla birlikte almak isteyenlere Toplamda 900 TL Pazarlik sunnet. Uplayanlardan Allah razi olsun inşallah İletisim : GSM :0553. 437 5138 __________________